Mérföldkő

UAEIzgalmas és sűrű heteken vagyunk túl. Az elmúlt hetet Abu Dhabiban és Dubaiban töltöttük, ügyeket inteztünk, felfedeztünk és barátokkal találkoztunk, illetve pont az ottani nemzeti napot is kifogtuk, így az ománi ünnepekből egyenesen a szomszédos emirátusi ünnepi hangulatba csöppenhettünk. Nagyon feltöltő volt az út és az érzés fokozódott, amikor tegnap hazaérkezvén egy csomó jó hír fogadott bennünket. Ma reggelre végre biztossá vált, hogy minden el lett fogadva, ami az itteni tartózkodásunkhoz volt szükséges! A rezidensi vízumokat is megkaptuk a határátlépéssel és a Madridból érkező dobozaink is partot értek, már csak egy hét és 5 hónap után kiderül, hogy egyáltalán miket küldtünk. Úgy tűnik annyi izgalom után karácsonyra mindenre pont kerül, ami nagy megkönnyebbülést jelent az elmúlt intenzív hónapok után. Bár sokadjára költözünk a világban és kezdünk mindent előről, vannak olyan kardinális pontok, amikhez érvén valami felszabadultság érzése árasztja el az embert és ez most olyan jól esik. Ezek a pillanatok egyben ünneplésre is adnak okot, s milyen jó, hogy éppen egy négy napos hosszúhétvége előtt állunk.

2 thoughts on “Mérföldkő

  1. Elejetöl a vegeig vegigolvastam az egesz blogot, lenyügöztek a kepek ( immar sokadszorra) es nagyon erdekes es tanulsagos volt latni hogy Koreatol Omanig milyen utat jartatok be. :-) ( es itt nem csak fizikalisan ertem)
    Remelem egyszer majd folytatod itt is az irast, nagyon szeretem ilyesforman is megismerni a vilagot!

    • Bogi, ez komoly? Nem semmi! Nem gondoltam volna, hogy valaki is kepes lenne vegig olvasni az egeszet az elejetol a vegeig – magamat is beleertve. Mindig arra gondolok, hogy majd 10-20 ev mulva milyen jo lesz visszaolvasni ezeket a posztokat es felidezni ezeket az emlekeket. Koszonom, hogy ezt megirtad. Igyekszem motivalni magam, hogy folytassam. Ezernyi poszttal le vagyok maradva ugy erzem, de ha jonnie kell, ugyis leirom oket. puszi es minden jot!

Leave a comment