Visszajelzesek a blogrol

”… szuper jo es igenyes a blogod. Nagyon orulunk, hogy kozzetehetunk belole. Koszonet erte megegyszer. Teljesen kedvet kaptunk Koreahoz”

———-
”Először is gratulálok a bloghoz és a gyönyörű képekhez, elképesztően szépek :-)
Aminek nagyon örülök még, az a leveled abszolút pozitiv csengése :-)) Hiába, ezt a blogodon is olvastam, hogy minden megvalósitható csak akarni kell ”
———-

Gratulálok és teljesen elvagyok varázsolva tőle! Őszintén megvallva még nem olvastam minden bejegyzést, általában egy újhoz hozzáolvasok egy régebbi bejegyzést is, de ha nehezen is tudok rá időt szakítani, “elvonási” tüneteim vannak. A fotók nagyon tetszenek és nem csak azért, mert nagyon jó géppel, számomra új technikával készülnek, hanem a művészi alkotásuk miatt is. Szóval az egész blog tartalmát, ismeretanyagát, fotóit tekintve mestermű! Köszönöm az élményt, amit kapok tőletek ezáltal.”

——–
”Rendszeresen szoktam olvasni a blogodat, nagyon tetszik. :) Eddig is szerettem Spanyolországot, de ezek után szerintem még jobban.”
———
”olvasom folyamatosan a blogotokat, és a gyönyörű képeiteket nézve rengeteget segít a tájékozódásban.”
———
”Magyarországról írok, pár hónapja találtam a blogodra, információkat gyűjtve Spanyolországról, hogy egy pár éves kint tartózkodáshoz felkészülten dönthessünk. Szeretem olvasgatni az írásaidat, és a fotók is profik! ”
———
”valami elképesztően jól írsz, tetszik a látásmódotok, hogy így nevelitek a gyermeket, hogy utaztok, hogy nincs benne semmi görcs.”
———
” A picasaweben talaltam ra a fenykepeitekre, szuper kepek, gyonyoruek, es mikor lattam, hogy blogot is irsz nagyon megorultem neki.”
———
”Madridba készülve rátaláltam a blogodra, ami a legpompasabb mindkozul amit ilyen témában valaha olvastam. Rendkívül élvezhető es valóban hasznos, nem beszélve arról, hogy ha tovább olvasom a végén odakoltozunk…
———
”Sziasztok!
Szinte végig olvastam a blogjaitokat és gratulálni szeretnék, hogy milyen olvasmányos és hasznos minden, amit leírtatok. Végre egy olyan blog/oldal, ahol érezni, hogy nyitott, sokat látott és intelligens módon álltok az élethez.”
———-
S vegul egy kedves Madridba utazo partol visszajelzes, akik egy madridi latogatasra keszulve talaltak ra a blogra es adtak utana visszajelzest is, aminek kulon orulok, mert igy nekem is kerekebb marad egy-egy tortenet:

”Kedves Vera!

Szeretnénk köszönetet mondani a sok jotanacsert es segítségért amit Tőled kaptunk. Muchas gracias!

Nagyon jól éreztük magunkat, es mostmár maximalisan egyetertunk veled amikor azt mondod, hogy Madridban jó lehet élni. Árad a nyugalommal vegyes luktetes, es a hatterkent szolgáló varos pedig rendkívül hangulatos es szep. Sok helyen jartunk mar ahol tele volt a varos vilaghires latnivalokkal, es most kimondottan jol esett, es felszabadito erzes volt, hogy bar rengeteg a latnivalo megsem kellett orakig allni es csodálni kötelező erővel az eiffel tornyokat. Nem nyomaszt semmi, es igy nagyon pihenteto a varosnezes, parkba jaras. Nagyon kellemes nálatok.

A Juan de Austria utcában laktunk, az Agora Juan de Austria szállodában. Mindenkinek csak ajanlani tudom, nagyon kedvesek voltak a szemelyzet tagjai, jol beszélnek angolul, a szalloda pedig nagyon szép, bar a falak papir vekonyak, ez az egyetlen hátránya. A olavide teren az oliva nevű barban a felszolgalo lany beszel magyarul!!! Nagyon jo megelepetes volt. Ha egyszer betersz, add at neki udvozletunket kerlek.

Szoval mindent koszonunk. Jo egeszseget es egy kis esot is kivanunk nektek.”

Koszonom en is mindenkinek!

3 thoughts on “Visszajelzesek a blogrol

  1. Gratulálok a sok kedves visszajelzéshez! Tényleg nagyszerű a blogod. :) Ennek köszönhetem, hogy megismertelek!
    Örülök, hogy ilyen sokan elismerik és gratulálnak is hozzá!

    Sok puszi és ölelés,

    • Koszi draga, vmiert nem engedte at a szuron a kommentet, most approve-oltam csak! En is orulok, hogy ennyi pozitiv visszajelzest kap a blog es a blog altali baratsagoknak meg plane!!!

  2. Pingback: ♥ Feedback | Soulful Living

Leave a comment