Első benyomások, első érzések

12006570_707062349394521_5567004725252261297_o

Első érzések, első benyomások, első élmények és képek, első ‘itthon’ készült ételek és első naplementék…megannyi új élmény. Minden új, minden izgalmas. Mint minden interkontinentális költözésnél, ilyenkor az ember ismét úgy csodálkozik az őt körülvevő világra, mint 3 évesen. Nem könnyű, de izgalmas és csodálatos időszak ez, ami viszonylag hamar elmúlik még egy teljesen új kultúraba való belépés esetén is, hiszen a hétköznapok gyorsan átveszik a megszokás helyét, éppen ezért jegyzetelek én is, hogy az emlékek egy része írásos formában is megmaradjon.

Az egyik legkellemesebb meglepetést számomra a hatalmas zöldség-gyümölcs választék és a bio élelmiszerek bősége okozza, aminek egy részét az amerikai Whole foods-ból vélek felfedezni. Az ételekre külön ki fogok majd térni a másik blogomon, és ott osztom majd meg, mit készítettünk elsőre és mik váltak máris új kedvencekké :)

Szép estét mindenkinek! Igen, itt lassan megy le a nap, és a tegnap látott naplemente valami csodálatos volt, remélem a hamarosan lesz alkalmam lencsevégre kapni egyet! <3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s