Update

Szép lassan alakulnak a dolgaink a költözéssel kapcsolatban. Karesz már kint van és csupa pozitív benyomásai vannak az új országgal és helyi emberekkel kapcsolatosan, ami sokat segít, hogy mi is fellélegezzünk és lelkesebben tudjuk intézni és tenni az itthoni dolgokainkat. Danit el kezdtem játékos angolra vinni heti kétszer. Amikor csak tudunk skypeolunk a madridi pajtásokkal is, egyrészt, hogy kapcsolatban maradjunk velük, másrészt hogy Dani is használja továbbra is a spanyolt.

11807112_689829271117829_8683069890457827862_o

Míg Spanyolországban éltünk, addig az utcán a magyar volt a titkos nyelvünk, amióta Magyarországon vagyunk most meg spanyolra váltunk, ha valami titkos dolgot akarunk egymással megbeszélni :) Igyekszünk elszórakoztatni magunkat :) Augusztus közepétől pedig kezdjük a magyar írás és olvasás tanulást is egy szuper kedves tanítőnővel, akinek kimondottan sok tapasztalata van külföldön élő magyar gyerekek tanításában. Mondhatom, hogy csupa kedves és segítőkész emberrel hoz a sors itthon is össze, ami megkönnyíti a mindennapokat.
IMG_4701Kihasználjuk az itthonlétet és többségében élvezzük is. Vannak dolgok, amik szemet szúrnak, akármennyire pozitív is a hozzáállásom, de tisztában vagyok vele, hogy elsősorban magamon kell ilyenkor dolgozni, vagy egyszerűen elfogadni a megváltoztathatatlan dolgokat illetve segíteni abban, amiben tudok. Hiányzik a saját élettér, de ez természetes. Addig is élvezzük édesanyám meseszép teraszát. A képeket továbbra is ott készítem a telefonommal. A sok szép virág szép hátteret biztosít :)

Advertisements

2 thoughts on “Update

  1. Szia Csanad! Hamarosan :) Koszi a tippet!
    Ossze fogom most mar valoban szedni egy posztban oket, mert nagyon erdekes olvasni es hallani, ki hol kepzel el bennunket legkozelebb. Annyit elarulok, hogy nem eltunk meg a vilag ezen reszen, es meroben mas minden eddig tapasztalttol es bar mi ket eve tajekozodunk az adott orszagrol, valoszinuleg kulso szemmel egy meglepetes desztinacio lesz ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s