Disfrutamos la vida dulce en Madrid el ultimo dia de Mayo

Ildi

Ildikoval, egyik leglelkesebb blogolvasommal :-) 3 evvel ezelott kezdtuk el egymas blogjat olvasni es kovetni, tavaly talalkoztunk eloszor Budapesten szemelyesen, evek ota emailezunk, es iden eloszor eljott bennunket meglatogatni Madridban :-) Nagyon sok blogolvasommal talalkoztam mar az evek soran szemelyesen, amikbol nem egyszer melyebb baratsag alakul(t) ki az idok soran a sok kozos erdeklodesnek koszonhetoen, igy tortent ez Ildikoval is es anno Gretaval is es szamos itt-ott kulfoldon es Mo-on elo nagyon kedves blogolvasoval levelezek evek ota – ki tudja kivel fogok meg talalkozni – az elet tele meglepetessel. Udv Mindenkinek!

Ildiveldulce vidaDSC_0069 DSC_0047vistaazoteaDSC_0045Ildi Madridban2

Helyszin: Circulo de Bellas Artes – Azotea – Madrid egyik legkivalobb kilatassal rendelkezo terasza! 3 euro a belepo es fent jelenleg chill-out bar es etterem talalhato a pazar panorama mellett!

Advertisements

5 thoughts on “Disfrutamos la vida dulce en Madrid el ultimo dia de Mayo

    • Henim, szerintem itt voltunk egyutt is, ez a Circulo de Bellas Artes tetejen a terasz – ezt alakitottak ki! szuper chill-out hely lett! Innen nagyon sok foto keszult mar korabban is.

  1. Csodálatos volt ez a nap (is)… Nagyszerű kilátással Madridra. Nagyon tetszett az itt kialakított chill-out bár a fekhelyekkel, mennyei borral, kedves kiszolgálással. :) Napsütés, mennyei bor, fantasztikus kilátás, kedves barátnő… Minden adott volt egy jó kis beszélgetésre….
    Erről a napról amúgy többek közt az is mindig eszembe fog jutni, hogy milyen jókat shoppingoltunk és hogy szinte egész nap csak ettünk- ittunk. :)

    • Gyonyoru es nagyon hangulatos az a terasz, holnap megyunk ujra megint :)) Isteni, hogy igy rad talalt a taska, gyuru es sal is, annyira gyonyoruen passzolnak egymashoz!!! Szuper jokat ettunk-ittunk igy van! Orulok, hogy sok uj inspiraciot is vittel haza magaddal, mi pedig taplalkozunk a te szinten csodas pozitiv energiaiddal es tamogato baratsagodat ezuton is nagyon koszonom, rengeteget jelent!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s