The Village Cafe – Deia

Village Cafe Deia

A leghangulatosabb kavezo/etterem a szigeten, ami Deia varazslatos es misztikus kisfalujaban talalhato a nyugati parton, magas hegyek kozott megbujva. Aki arra jar ne hagyja ki, es adja at az ott dolgozo magyaroknak ujabb udvozletunket! (Az ettermet magat is magyarok alapitottak es uzemeltetik.) Meg Csonginak is, aki a csaladban egyertelmuen a legszebb kialtassal rendelkezo helyen dolgozik :-) Itt a honlapjuk is az etlappal es tovabbi meses kepekkel a helyrol! http://www.villagecafedeia.com/media2.html Ki ne akarna ott enni? :) Mi maris visszamennenk :)

Deia2 Deia Deia Village Cafe

Advertisements

2 thoughts on “The Village Cafe – Deia

    • Amikor tesom megerkezett es eloszor ment el az etteremhez, leult a teraszon es azt mondta o innen fel sem all…olyan szepseges a kilatas! amikor ott jartunk, megertettuk. eg es fold egy fovarosi tobbsavos ut mellett dolgozni, meg egy gyonyoru sziget meseszep sarkaban hegyekkel es sok zolddel meg a tengerrel korbeveve…
      mi is nagyon jokat ettunk es itt ugyan elfelejtettem most emliteni, de Mallorca egyetlen limonadezo helye! mashol nem keszitenek, csak friss narancslet kapni, pedig a limonade is isteni :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s