Eso lo que me gusta mucho en España…

HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/DSC_0024HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/DSC_0031DSC_0047HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/DSC_0055HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/DSC_0011HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/el faroDSC_0039HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/ HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/…te despiertas en una mañana de invierno y hace tanto calor casi como en verano.

Advertisements

10 thoughts on “Eso lo que me gusta mucho en España…

 1. Vera!!! Ezek fantasztikus képek ismét. :)

  Nagyon szép vagy a képeken, nagyon jól áll kívülről is a zöld. :)) Látom, még az órád is zöld, nemhiába, ha az ember elköteleződik ugyebár egy irányzat, vagy jobban mondva életstílus, életmód mellett. :)

  Nagyon szép helyeken jártatok és nagyon jó lett kettőtökről Karesszal a fénykép. :)

  Nálam is egyre több alkalommal jelenik meg a zöld szín, most pl. zöld smaragd panyizsuzsi gyűrűm lesz. :)

 2. Oh koszi szepen Ildi, de edes vagy, hogy egybol bejelentkeztel :) Eljottunk par szaz kilometert a tavaszbol par napra es nyarat talaltunk elso nap a partoknal es a szallasunk kozvetlen a feher homokos parton van :)) plusz megkezdodott a cseresznyefa viragzas!!! Madridban az elsot januar 30an lattuk Danival, aztan ahogy jottunk le vegig lattunk viragba borult fakat, ugyhogy hamarosan jonnek ujra olyan kepek is!! Hihetetlen iden mennyire kulonosen viragzos a telunk!
  Mi az a panyizsuzsi gyuru? :)
  Amugy koszi a bokot, mindig is szerettem a zoldet, es evek ota bejott a szin es van valasztek zold ruhakban :-) En is jol erzem magamat bennuk :)
  Ti mikor is indultok?

 3. Biztos csuklottal, mert nagyon sokat gondoltam ratok, hogy barcsak itt lennetek velunk! Egyebkent a zold meg jobban kiemeli a kek szemet, mint a kek szin :) kis trukk ‘Mate jovoet’ illetoen :D

 4. Ó, ennek is csak a neve smaragd:
  http://panyizsuzsi.hu/gyuru-smaragdzold-mono/
  Néha olyan szűkszavúan írok, és csodálkozom, hogy mások nem értik… ;-)
  De szép a gyűrű története, vagyis megvételének apropója. :) Biztosan egész életedben emlékeztetni fog arra a csodálatos utazásra.
  Amúgy én is az utazásokat szeretem, a tárgyak, azok csak tárgyak… Ugyebár.

  Febr.15-én indulunk reggel, a héten már pakolászok majd.

  Nem is tudtam, hogy a zöld jobban kiemeli a kék szemet. Azt hittem, hogy inkább a kék emeli ki. Milyen sok dolgot meg lehet tudni egy kommentből is. :)

  • Nagyon szep Ildi! Regen en is sokfele szines divatgyurut hordtam, ma mar csak a jeggyurut es amit Karesztol kaptam Cape Codon ;-)
   A zold szemhej festek is nagyon jol all kek szemhez, bar ritkan festem magam nagyon, de imadom az eros zoldet :)
   Jo pakolaszast a heten!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s