Vera & Danival :)

Dani Vera

Es vegul poenkent jojjon meg egy raadas. Mar tudjatok mennyire szeretnek bennunket a spanyolok ;-) Ket termek is van, mindketto bio, amihez a mi nevunket adjak :)) A hires Vera piros paprika (olyan mint otthon a kalocsai es szegedi piros paprika :), valamint a ‘Danival’ nevezetu bio termekcsalad, aminek a termekeit mi is eloszeretettel fogyasztjuk, Danival egyutt :D

Advertisements

8 thoughts on “Vera & Danival :)

  1. De jó, ez nagyon aranyos. :)
    Lám-lám a spanyolok tudják, hogy kit kell követniük, kinek a nevét kell “kölcsönkérniük” :)

  2. Mas sem tud aludni? :) en, se tegnap, se ma nem tudtam aludni, annyi energiam van, hogy ilyenkor is jon az ihlet es vagy tanulok, vagy irok, vagy tegnap hajnalban pl megneztem az Under the Tuscan Sun c filmet, ami tetszett :)

  3. Pingback: Courgette soup « Soulful Living

  4. Szoval te is fent voltal? :) Csak reggel jottem ra, hogy miert nem tudtam aludni, mert itt is leesett a ho. Persze kozel sem olyan hatalmas mint a Sierrakban, de a fiuk nagyon orultek. Eppen az elmultban ‘panaszkodtak’, hogy itt tavasz van, nincs is tel. :) Hat most lett nehany ora erejeig, de mar el is olvadt a ho. Nekem nagyon bejon ez a ‘tavaszias tel’, kisgyerekekkel nagyon halas dolog, hogy nincs hideg es nem vagyunk szobafogsagra itelve. A minap meg este 7 orakor is tudtunk jatszoterezni a Southbank uj jatszoteren annyira langyos volt az ido, a pontos idot azert is jegyeztem meg, mert a Big Ben eppen elutotte a 7-et.

  5. Fent voltam, de nem tudom miert, mert itt Madridban nem esett a ho, mar jo par eve :) de amikor ide koltoztunk, pont azon a telen esett es vagy ket napra meg is maradt es mindenki rank fogta, hogy mi hoztuk nekik a telet :D A Sierrak tolunk olyan 50km-re vannak es hat tobb, mint 1000meterrel magasabbra, szoval mas fent mindig a klima, egy 10fokkal min. mindig kevesebbre kell szamitani, ami a forro nyari honapokban kulonosen jol jon es sokan kihasznaljak :) Anno, a jolet kozepen, nagyon sok madridi vasarolt maganak egy masodik hazat a hegyekben es ott toltotte a forro honapokat.
    Igen, gyerekekkel en is ugy gondolom, hogy sokkal konnyebb olyan napsuteses melegebb klimaju helyen elni. Mi itt Spo-ban valtunk abszolut ‘termeszeti nepekke’ :D allandoan kintre a szabadba, friss levegore vagyunk, hamarosan pedig a mandulafak viragainak illataba burkolozva….ahhh, hogy szeretem en is a tavaszt! Imadtunk Londonban is egyik parkrol a masikra jarni, olyan csodalatosan szepek, kulonosen tavasszal es nyaron, na meg osszel :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s