Pics from here and there from the South

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

4 thoughts on “Pics from here and there from the South

  1. Nekem a legjobban az a kép tetszik, amikor egy magasabb részról fotóztad a fehér házsort. :) Nagyon szép. :) De amúgy nagyon szép az egész sorozat, elhiszem, hogy jól érzed magad délen. :)

  2. Nekem is :)) ez kozvetlen a buddhista Stupa alatti volgyben fekszik, gyonyoru resz! a volgy aljan meg ott a tenger :) A Stuparol meg majd irok talan meg kulon, ha idom engedi, mert ketto is van delen,bar ket kulonbozo, es az egyik olyan kulonleges, hogy a vilagban is csak 5 masik van belole es vedelmez minden negativ eroktol :)

  3. :)) Köszi, hogy kitetted. :) Nahát ezt nem is tudtam, hogy a Stupa alatti völgyben fekszik. Hogy ráéreztem, hogy energiák vannak a képen. :) Most, hogy írtad a Stupát, eszembe jutott a zalaszántói sztúpa is, ahol mi a kéktúra keretében jártunk (amiről, mármint a kéktúráról már hetek óta a fejemben motoszkál egy bejegyzés) és már akkor is tetszett. De itt az idő visszatérni majd oda, most már tökre másképp látom az ilyen keleti dolgokat. És épp most olvastam utána a wikipedian a zalaszántói sztúpának és képzeld dél-koreai vonatkozása van. :))

    • Kepzeld, mivel nekunk Balaton eszaki partjan, Szentgyorgy-hegyen volt nyaralonk, es 5-6 eves koromtol kezdve minden nyarat ott toltottunk 10-15 even at, mentunk mi is a Zalaszantoi gyonyoru stupahoz. Mi tobb, meg akkor talaltunk ra eloszor, amikor atadva sem volt! Mar akkor megbabonazott, es akkor meg nem is sejtettem, hogy az elet majd felajanl egy lehetoseg, hogy egy olyan fantasztikus orszagban, mint Del-Korea elhessunk :)) Meg jo, hogy ‘elet-igenlo’ ver csordogal az ereinkben’ :D ezt imadom az elet rejtelmeiben :))) egyszer minden szal osszefut :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s