100 & 10 helyett 11 :-)

Nem surun centizzuk, hogy hany centi Dani, hiszen annyira nem lenyeges max erdekes informacio, altalaban amikor hirtelen kino minden ruhajat, akkor szoktuk elovenni a centit es megmerni, hogy epp hol tart :D Erre pont par hete kerult sor, amikor feltunt, hogy az osszes nadragja halasznadragga zsugorodtak, es kiderult, hogy mar 100 centi, azaz elerte az 1 metert! Gondoltam ez egy olyan kerek szam, hogy megemlekezunk itt rola :))

A masik szam pedig arra utal, ahany orszagban jart mar, de a legtobben tobbszor is megfordult mar. Valojaban akkor szerettem rola irni errol, amikor pont kerek, de Gibraltarral atlepte a 10es kerek szamot es azzal egyutt mar a 11.be lepett, ha a pocaklako korabani japan utat nem szamitjuk, amivel 12 lenne :-)) Probaltam olyan fotokat keresni a kulonbozo orszagokbol, amik nem-igen lattak meg napvilagot es odairtam, hogy melyik varosban keszultek.

1. Korea, Seoul

2. Magyarorszag, Budapest

3. Spanyolorszag, Madrid

4. Franciaorszag, Nizza – 2009

5. Monaco – 2009

6. Portugal, Porto – 2010

7. Lengyelorszag, Krakko – 2010

8. Italy, Garda-to 2011

9. Slovenia, Ljubjana – 2011

10. Austria

11. Gibraltar – 2012

Nagyutazo kismanonknak repulesi szamai is kerekednek, de arrol majd kesobb :)

Advertisements

4 thoughts on “100 & 10 helyett 11 :-)

  1. Dani már igazi kis világpolgár. :) Tök jó, hogy még nincs 4 éves és már mennyi helyen járt. :) Majd én is ilyen szellemben tervezem a saját gyerekünket nevelni. Végülis minden csak gondolkozás eredménye.
    puszi

  2. es meg mennyi helyen fog :)) Ha megkerdezik tole, ‘Dani szeretsz utazni, szeretsz repulni?’ a valasza mindig az, hogy igen, es hogy egyutt mamival es papival :))) mi azt szeretnenk, ha nem egy orszagban, hanem barhol a vilagban otthon erezze magat :-) Hiszen mi is azt tekintjuk a hazanknak tagabb ertelemben :))) majd, ha mar nektek is lesz, akkor majd szervezunk kozos utakat is :D es a gyerekek nem csak terkeprol es a hirekbol fogjak ismerni a vilagot (plane, hogy 6 eve nem nezunk tv-t es hireket :D), hanem elso kezbol, sajat tapasztalatbol :-))))

    • :))) ezt meg pont nem tudtam rolad :DDD hat elotte sem sokat mi sem, max Friends-et, amig nem vettuk meg DVD-n :DDD Karesz amugy a szamitogepen bejovo digi csatornakon nezi a meccseket, ha epp nem kint ul az elso sorokban a 80 ezres stadionban vagy mint most amikor az egyik kozeli etteremben van egy spanyol szomszedunk/baratunkkal egyutt :)) micsoda reszlet infok jonnek itt ki mindig a kommentekben :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s