Education & Health Care in Spain

Gyakori kerdesek koze tartozik mindketto tema, amivel tobbszor foglalkoztam mar en magam is a blogon, de ezuttal ket linket ajanlanek – angolul – ahol talan tovabbi informaciohoz juthattok vagy csak megerositeshez, arrol, amit en is irtam.

Education in Spain

Health in Spain

Advertisements

4 thoughts on “Education & Health Care in Spain

  1. Mondjuk az egészségügyről is lehetne oldalakat írni, épp azért nem szoktam szóba hozni, mert túl sok vitát váltana ki és már rég rájöttem, hogy orvos ne álljon le egészségügyről vitatkozni, csak orvosokkal… :-)

  2. Igen, az eu-be nem megyek bele en sem (1.egyreszt mert nem sok tapasztalatunk van vele, bar ami van, az tobbnyire pozitiv – de nalunk az egeszsegmegorzesen van a hangsuly es ha megis, akkor is inkabb az alternativ gyogyaszati eszkozok kozul valogatunk,2. masreszt nem is ertek hozza), inkabb csak tampontkent teszem ide be, mert sokan erdeklodnek, s vhol talan segit elindulni az ‘utvesztoben’ :))

  3. Persze, nem is azért írtam :)
    Csak hogy én spec. már vagy egy tucatszor elkezdtem ilyen jellegű posztot írni, aztán elolvastam és mindig töröltem, még publikálás előtt. Igaz, én részleteiben vesézem a dolgot, konkrét esetekkel.
    De alapjaiban egyetértek, jó ez a hely, egészségügy szempontjából is. :)

  4. A te szemszogedbol mar sokkal erdekesebb lenne es nyilvan hiteles is, hiszen orvos vagy es neked es ferjednek is van itt es otthonrol is tapasztalata! bar az erezhetoen nagy kulonbsegek miatt megertem, ha a bekesseg miatt inkabb nem posztolsz a temarol vegul… ;-) Vagy mas oka van? De szerintem is jo es elheto hely, ami persze mindig attol is fugg, hogy mi hogyan allunk hozza :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s