Minden nap karacsony…

Igy december kozepetol kezdve tenyleg ugy erezni, mintha minden nap karacsony lenne :-) A keszulodes, a kozos programok, a sok egyuttlet, ilyenkor adja at Karesz cege is az ajandekokat. Kulon egyet a gyerekeknek (ezt eldugtuk a szekrenybe, es majd csak januar 6an bontjuk ki, a Harom Kiralyok erkezesekor :), es ma erkezett meg a nagy csomag is, ami, mint mindig, most is tele volt egy csomo karacsonyi delicatessel, jo minosegu borokkal, sot minden evben ok gondoskodnak a szilveszteri pezsgorol is. Nekunk csak a 2×12 szem szolot kell megvennunk ;-) Egyebirant mar regota erlelodik egy ujabb ‘boros post’ is, amiben irunk az altalunk ismert nagyon jo spanyol Riojakrol, vmint a Gran Reservakrol is, amiket ugye min 3-5evig erlelnek a borospinceszetek es igazi ‘hordo izuk van’! :-)

Kozben ujabb jatek jutott eszembe, amit ugyan majd felevvel ezelott kapott Dani, de akkor meg csak setapalcat epitett belole, igy eltettuk es csak most, 5 honappal kesobb kerult ujra elo! Most azonban mar nagyon jot jatszottunk vele! Szinten 5+ eves gyerekeknek ajanljak, de ez nem lenyeges, ugyis az alapjan valasztok, hogy Danit mi erdekli, es minden, ami epitos, szerelos, az tudom, hogy johet :-) Konyve van boseggel, bar az egy kiapathatatlan ajandek forras, de mellette en szeretek ujabb erdekes, kreativ jatekokat is talalni, amikkel kozosen is jatszhatunk :-) A GEOMAG egy magneses jatek, amibol tobb dimenzos sokszogueket lehet epiteni, de lehet forgathato krealmanyokat is kesziteni, amit Dani kulon elvez :-) Ez  ugyan nem orakra foglalja le, mint a Kaleidogiro Box, de ezzel is jo felorat lefoglaltuk magunkat. Biztos lehet otthon is kapni ehhez hasonlot, bar az otthoni jatekboltokat nem nagyon ismerem, viszont ezt a spanyol Imaginariumot tenyleg azert szeretem, mert mint a neveben is benne van, a gyerekek fantaziajat mozgato jatekokkal van tele! Nem nagyon lehet felrenyulni az itt kaphato a jatekokkal. Eddig mind bejott :-)

Advertisements

3 thoughts on “Minden nap karacsony…

  1. Jó lett a kép, amit közelről készítettél a dobozról/táskáról. :)
    Szeretem én is nagyon ezt az időszakot. Olyan békés, ünnepélyes minden. :) Szeretem a készülődést, a lakás díszbe öltöztetését is. Mondjuk idén a hó és a hideg még várat magára, tavaly ilyenkor olyan nagy hó volt, tiszta mesebeli volt minden. De így is szép. Most mediterrán telünk van nekünk is!

  2. Hu, hat ez nagyon komoly. Nekunk egy egyszerubb valtozat van, de teljesen jol el lehet vele jatszani. Korabban mig nem tudta hasznalni mindig eltunt az osszes kis magnesgolyo, ami 3 ev alatt nagyon nem is alkalmas szerintem a piciknek. De azota megtanult rendet rakni, es latja milyen formakat tudunk belole kesziteni, igy szorakoztato :) Csak, mint minden gyerek, amint megepitettunk egyet, azonnal epiteni kell a kovetkezot :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s