Albufeira e Praia de Faro

Portimão utan megalltunk egy pillantasra Albufeiraban, gyonyoru volt, de nem tudtunk sehol a part kozelben parkolni, es ehesek voltunk mar nagyon, igy inkabb tovabb gurultunk Faro partjaira, ahol kozvetlen az ocean part mellett sikerult megallni egybol egy jo kis chiringuito mellett, ahol ettunk egy jot. Isteni portugal zoldseg levest valamint friss halas-rakos kajat rendeltunk. Nem volt az sem rossz, de nekem jobban bejon, ahogy a spanyolok keszitik el. A mokas az volt, amikor eszrevettuk az egyik jegkrem marka plakatjat, amin epp a karacsonyi izeket reklamoztak :D Hat igen, itt sem ismerik a valodi tel fogalmat ;-) Utana orakig homokoztunk es setalgattunk meg a parton. Fantasztikus volt!

Tobb foto ismet a slideshow-ban:

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

2 thoughts on “Albufeira e Praia de Faro

  1. Szia Vera! Nagyon szép helyeken jártatok ismét. :) Portugália Algarve részéről én is láttam már nagyon szép képeket, és valóban a te képeid alapján ez csak jobban bebizonyosodott. :)
    A fotóid pedig ismét nagyon gyönyörűek. :)) Gratulálok hozzá!

  2. Az, nagyon szep, bar nyaron allitolag mozdulni nem lehet annyi a turista. Mi most mar evek ota off-seasonben utazunk tobbet es szerintem megeri. Portugalia deli resze sokkal jobban bejon nekunk is, mint az eszaki!
    PS, megkaptad az emailem egyebkent?
    puszi, szep napot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s