Telapo

Hozzank is dec 6an erkezett a Telapo, akit mar masfel honapja nagyon vart Dani! Kivagta a vagyott mikulas ajandekot a kedvenc kreativ gyerekboltunk (Imaginarium) katalogusabol, amit mindig bedobnak, majd kitette a hutore mar hetekkel ezelott :-) Minden nap megerositette, ez az, amit Telapotol szeretne es amikor december 6an reggel meglatta az ajto elott a cipojere helyezve, odaszaladt a hutohoz, levette a kis papirt es hatalmas orommel mutatta, hogy a Telapo pont ezt hozta! :) Azt hiszem ennel kreativabb jatekot 3,5 evesen nem is valaszhatott volna maganak. Azota is ezzel jatszunk :-)

Advertisements

4 thoughts on “Telapo

  1. Teljesen elmelyul benne, annyira jok az ilyen konstruktiv tipusu jatekok, hihetetlen mennyire megmozgatja az agyukat! Most a tobb hetes puzzle mania utan azt hiszem ez koti majd le meg hetekig :-)

  2. Wow, valoban nagyon jo kis jatekot hozott a Telapo!! Csak a kepeket nezegetve is megjon a kedvem egy kis jatekhoz… meg en is leulnek Dani melle jatszani kicsit. :))

  3. Ugye? Minket is szorakoztat, igaz mar vagy 30 variacion vagyunk tul, s mig mi felnottek szivesen ‘gyonyorkodnenk’ egy darabig az elkeszult muben, addig amint megepitettunk egy varaciot, megtekergette a kerekeket, Dani mar mondja is, milyen legyen a kovetkezo :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s