Room Mate Marcos – Oviedo

Ebben a modern chic art deco stilusban kialakitott hotelban szalltunk meg Oviedo belvarosaban, ami nagyon klassz volt! Ki ne szeretne, ha van vmi extra a szallasok design-aban, meg akkor is, ha csak aludni jar oda – en mint rejtett sajat lakberendezo imadok otleteket gyujteni a vilag minden szegletebol :-) Szeretem, ha egy szallasnak megvan a sajat stilusa, nem egy szimpla agy-ablak-asztal-pont es kesz! Ilyeneket pedig eleg konnyen talani Spanyolorszagban, raadasul remek jo arakon! Ezeket mindig beteszem a Szallasajanlatok kategoriaba, amik barmikor visszakereshetok es ajanlhatok :)

Advertisements

2 thoughts on “Room Mate Marcos – Oviedo

  1. Jó, hogy ilyen bejegyzéseket is írsz. :) Én is szeretem a szokatlan enteriőrt. Nagyon tetszik ez a csíkos, de látom van kockás változat is. :) Élmény az ilyet ‘kipróbálni’, hiszen ennyi csík között biztosan nem tudnék élni, de egy fehér szoba egyik falát el tudnám képzelni csíkosban vagy kockásban, vagy talán egy előszobát fullra.

  2. Pont en is ebben gondolkoztam, hogy egy teljesen csikos v kockas szobaban lakni tul sok inger lenne, de egy-egy falon mennyire jol mutatna, az nem kerdes! Persze nem art, ha a butorok is passzolnak hozza, nalunk talan mas szinu csikosban lehetne jatszani a gondolattal :-) De egyelore epp egy ujabb nappali atforgatason vagyunk tul es nagyon elegedettek vagyunk az ujonnan kialakult harmoniaval :)) addig is elvezzuk mashol ezeket az izgalmas szinekkel es formakkal valo jatszadozast :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s