Santillana del Mar y Llanes – Cantabria

Miutan visszatertunk kontinensunk kedvenc szegletebe, es mindannyian ujra egyutt voltunk, boldogan vesztunk el ujra Eszak-Spanyolorszag szepsegei kozt. Egyszeruen annyira imadom ezt a reszt, hogy muszaj minden alkalommal megirnom, ide erdemes egyszer mindenkeppen eljonni es bejarni az egeszet autoval, vonattal, gyalogosan, kinek mennyi ideje es kedve van hozza :) Megeri, fantasztikusan kulonleges sarka ez a vilagnak! Bar fenykep kevesebb keszult, miutan egyutt volt mar az egesz csalad, mivel mi csak beszeltunk, beszeltunk es potoltunk mindent, ami az elmult hetekben elmaradt, de azert, amit elkattintottam, azt megosztom itt is :-) Eszak-Spanyolorszag marad tovabbra is a szivemcsucske, meg akkor is, ha a szivem egy darabkaja Morairan erzi magat otthon Spanyolorszagon belul – de ez az a fajta megmagyarazhatatlan erzes, ami anno Seoulban a tetoteraszon 3. nap elkapott, s ami miatt szinten ott is hagytam egy darabkat magambol, ami tovabbra is a korbeolelo hegyeket csodalja :-)

Miutan Bilbaot elhagytuk, az ido szemerkelore fogta egy teljes napon at, de ez bennunket a legkevesbe sem zavart, egyedul Llanesnel, ahova pedig nagy varakozassal erkeztunk, mert az eszaki tengerpart egyik legcsodalatosabb szakasza, es annyi szepseges kepet lattam mar rola, de mivel annyira esett az eso, meg fotozni sem tudtam kiszallni, mindossze egy-ket kep keszult. Vissza kell meg ternunk ;-)

Alabb szinten meg Santinallanarol talalhatok kepek, ami sokaknak ismeros lehet mar korabbrol, hiszen nem eloszor jartunk itt, de ami szep, azt jo megosztani szeretteinkkel is :)

Advertisements

2 thoughts on “Santillana del Mar y Llanes – Cantabria

  1. Hát ez nagyon csodálatos. :))) Meseszép. Ide egyszer nekem is el kell látogatni!
    Nagyon csinos anyukád van, jó lett róla az a kép, amin egy étteremben ül.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s