Vision to succeed!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 thoughts on “Vision to succeed!

  1. Hihetetlen, de pont ezen gondolkodtam az elmúlt percben, hogy megírjam-e ezt a borzasztó hírt kommentben, mikor most az Apple-t említettem. Ádám hívott még reggel Capriról. Minket mélyen lesújtott. :(

  2. Minket is, abszolut…mint ahogy a legtobb Apple es Steve Jobs gondolkodasanak elkotelezettjet… 5 eve ismerkedtunk meg kozelebb az Apple termekekkel, amikor az elso MacBook-unkat megvettuk. Eletreszolo ‘szerelemme’ valt azota ez is. Akarcsak nalatok, nalunk is minden Apple, amit nemcsak a csaladban de a baratok kozt is sikeresen terjesztunk mar evek ota, s aki egyszer raerez, az tobbe nem is gondol masra :-) Termekei minosegileg valtoztatja meg az ember eletet! Steve Jobs pedig azon alomgyartok es vizionalis gondolkodok koze tartozott, akitol rengeteget tanulhatunk! R.I.P.
    And dream bigger!

  3. Kezdem elolrol ma reggel azzal kezdtem, hogy bekapcsoltam iPad-omat es az a hir fogadott, hogy az Apple tulajdonosa feltalaloja es szamomra is szimpatikus fonoke meghalt nemszoktam reggel 7-kor aiPad-ot bekapcsolni nemtudom mi osztonzott ra , hogy megtegyem. Nyugodjon bekeben!

  4. Tenyleg nagyon erdekes, hogy arra kesztetett vmi, hogy mar kora reggel elolvasd a hireket! A fantasztikus termekeit ezutan is hasznalni fogjak az emberek, koztuk te is, mi is :-)

  5. Sajnálom én is nagyon, hogy elment közülünk. A videó és annak üzenete nagyon megkapó és sok igazságot tartalmaz. :) Köszi, hogy megosztottad a videót.

  6. A Szilicium volgy mar egy hete gyaszban van Steve Jobs miatt, az Apple-nel dolgozo barataim azt mondjak grief counselling zajlik, hogy az alkalmazottak megbirkozzanak a gyasszal. Ha latna, mennyien gyaszoljak, biztos Steve Jobs is meghatodna. A haza elott ott a rengeteg virag es alma, s minden bolt elott a kis szentely gyertyakkal. Ja, es meg mindig ott all a haza elott a Mercedese, ami kulon szivfacsaro. Nem volt egy konnyu ember, de vitathatatlanul zsenialis volt, s rossz belegondolni, hogy mindossze 56 eves volt. Az Apple meg kb negy evig ok lesz, mert hagyott hatra terveket, utana meglatjuk.:(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s