Keso nyar

Este 8 ora mult es meg mindig 29 fok. Jo ilyenkor kiulni a teraszra mert pont kellemes a homerseklet, mar nem tuz a nap. A reggelek huvosek, bar napsutesben en tovabbra is rovidben viszem Danit reggelente az oviba, pardon, iskolaba :-) Kikeri maganak ;-) Delre azonban az ember mar az arnyekot keresi, annyira tuz a nap. Aztan este ujra kellemes. Ilyenkor kezd el itt sotetedni. OK, hogy Mediterrania, de azert ez meg itt sem szokvanyos. Oktoberben inkabb a 25fok az altalanos, ehhez kepest meg mindig 30 fok feletti a napkozbeni homerseklet. Olyan ez mint valami hatalmas ajandek a termeszettol, hogy mar tobb, mint feleve elvezhetjuk a nyarat :-) Igy mi tovabbra is csak piknikezunk a szabadban :-) S ahogy nezem a tovabbi kilatasok is szepek, sot! :-)

Az egyetlen oktoberre utalo jel itt is csupan a termeszet kezdodo csodalatos szinekben valo tobzodasa; de ahol pl csak orokzoldek vannak, ott meg ez sem tunik fel. Bar azok telen sem engednek arulkodo jeleket ;-)

Advertisements

2 thoughts on “Keso nyar

  1. Csodalatos oszi szinek itt mar ma delutanra lehult a levego delben futva jottem haza a kutyasetaltatasbol mert egy roviden tarto szeles esot elkaptunk pentekre le fom menni 4 fokra es tegna meg itt is 26fok volt jo ejt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s