Short stop-over in Austria

Ausztria azon orszagok egyike, ami minden szegleteben amulatba ejti az embert. Millioszor mentunk mar rajta keresztul vagy (sz)alltunk meg, de eddig csak a gyonyorubbnel-gyonyorubb oldalat ismerhettuk meg! Egy apro csucsken mentunk keresztul, Bledbol a Dolomitok fele menet, de teljesen elvarazsolt ezen piciny szeglete is a komorkas ido ellenere is.

Advertisements

2 thoughts on “Short stop-over in Austria

  1. Nagyon-nagyon tetszik, hogy oda és vissza együtt nyaraltatok a család egyik illetve másik felével. Jó tipp nekem a jövőt illetően. :) Hiszek én is a közös élmények összetartó erejében.
    Dani pedig, ahogy írod, fantasztikusan ‘teljesítette’ ezt a nagy utat! :) Igazán helyesek a szüleid, ahogy együtt libikókáznak Danival.

    Élvezem ezeket a nyári, harsogóan zöld ausztriai fotókat. Most tudatosult bennem, hogy én Ausztria jelentős részét a ‘havas formában’ ismerem, a síelések kapcsán. Úgy is gyönyörű a szikrázó napsütéssel és a vakító fehér tájjal, de ezek vadvirágos rétek nagyon hívogatóak. :) Nagyon profik a virágos makrofotóid (is).

  2. Valojaban olyan utvonalon mentunk vegig a 4000kilometeren, az utolso par szaz kilometert leszamitva, hogy vegig ude zold volt a taj es hegyek. Csodalatos volt tenyleg! Bar en imadom ezt az aranylo sargas szint is, ami itt kozepen vmint delebbre talalhato Spo-ban, ennek is megvan a maga hangulata, szepsege :-)
    Dani pedig tenyleg csodasan vette ezt a ket nagy utat. Azt hiszem almainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire fogja elvezni! Abban bizom, hogy megmarad ezen joszokasa, mert igy kulon elvezet vele barmerre is elindulni :-) Fokozatosan novelve az utak tavolsagat es idejet is :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s