Hetkoznapi jo hirek

1. Kitalaltuk, hogy kicsereljuk az asztalunkat koralakulra. Mar regi vagyam, sokkal baratsagosabb es invitalobb korbeulni egy kor alaku asztalt, mint egy teglalap alakut, aminek elei vannak, – ezt meg a kinaiktol tanultuk :-) Mire kitalaltuk es eldontottuk, rogton masnap (tegnap) szolt Kasia baratnom, hogy ok epp most adnak el egy csomo butorukat egy fickonak, aki vett 40 lakast, es be akarja rendezni oket, mielott kiadja es delutan jon megvenni oket :-) Irtam neki reggel en is es mar aznap delutan jott es meg is vette az asztalt a szekekkel, ma reggel pedig el is vitt mindent :)) Igy most keresesben vagyunk a kerek asztalt illetoen, kozben elvezzuk a tagas nappalit :)) Nekem EZ tetszik, de probalom levadaszni a segundamano.es oldalon (olyan mint otthon a tesz-vesz v hasonlok), hatha felaron hozzajutnank szep allapotban :)) (Update: azota sikerult ez is az IKEA Oportunidades reszlegen majd felaron megvenni :)

2. Ingyen megcsinaltak azonnal a Nikon lencsem, es olyan mint uj koraban :))

3. 32fok van es meg csak 4 ora! Egesz heten tovabbra is 30 fok koruli nyari idojaras varhato :)))

4. Dani egyre tobbet hasznalja a spanyolt, angol szavakkal megspekelve, bar inkabb csak amikor magaban elmerulten jatszik, mint most is eppen :))

5. Tobb ev utan megtalaltam varatlanul azt a csaladi kepet, amit mar regota keresek. Danival picikori baba videokat nezegettunk es koztuk volt megbujva! Meg Seoulban keszult a kedvenc brazil kavezonkban a 4 honapos Danival :))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s