Parque Natural de Peñalara – Ver, Disfrutar, Respirar!

Advertisements

5 thoughts on “Parque Natural de Peñalara – Ver, Disfrutar, Respirar!

  1. Nagyon :) Mostmar tudja, hogy a mami nem birja annyit es a legjobb a papi nyakaban :-) Bar meg tovabbra is igazi kis ‘mama’s boy’ ;-) Egyebkent szuper volt a kirandulas alatt latni, hogy mennyi spanyol csalad megy a hegyekbe turazni mar az egeszen apro gyerekekkel is! Mindenki ott piknikezett a vegen a to alatti ‘tunderfold’on – mi csak igy neveztuk el, mert tenyleg igy kepzeljuk el a foldet, ahol a tunderek lakhatnak :-)))

  2. Biztos csodas lehetett “Tunderfoldon” :-). Mi mostanaban nem nagyon jutunk el nagyobb, egesz napos kirandulasokra, de szombat-vasarnap Apaval egyutt setalunk a kornyekbeli utcakon Ginnyvel. David persze Apa hatan a manducaban. Annyira kicsi csomag az o hatan, mig az enyemen nagyfiunak latszik :-). David is nagyon anyas meg, de egyre jobban elvan masokkal, foleg persze Apukajaval. Annyira edesek tudnak lenni, hogy csak olvadozok. :-)

  3. De jó lenne egy ilyen gyalogtúra…most itt is meg van hozzá az idő, mármint a hőmérséklet, csak a szabadidő nem akar úgy alakulni :D :S Imádom ezt a sok narancsos-sárgát a képeken!! :))

  4. 100% a la natur az osszes kep :-) tenyleg ilyen a termeszetben is, es szerintem is csodaszep! Nekunk igazi tundervilagnak tunt ott fent, es ha lett volna lehetoseg ra mentunk volna tovabb, de igy is halasak voltunk a kis sracoknak, hogy ennyit bevallaltak es velunk egyutt elveztek minden pillanatat :-) Oszre itt minden ‘arany szinuve’ valtozik, nem sarga, jobban szeretem az arany kifejezest, mert ez ad egyfajta kulonleges szint ennek a mediterran tajnak ilyenkor, s az igazi oszi szinek majd csak oktober kozepetol kezdenek el kijonni! Gyonyoru lesz! :-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s