Valencia majusban

Most megint ‘varosi kepek’ jonnek, meghozza Valenciae, amit minden alkalommal egyre jobban megszeretek. Ugy tunik nalam Valencia a nehezebben megszeretheto varosokhoz tartozik, bar a fantasztikus muzeum egyuttes mar az elso alkalommal lenyugozott. Heniek is vegigjartak az osszes muzeumot a gyerekekkel. Mi a Dinosba mentunk most csak be veluk, mivel mar jartunk tobbszor is a tobbiben, es fogunk is meg ;-) S mig a varosban kellemes meleg volt, addig a tengerpartjanal es kikotojenel orult szel fujt, ami miatt legalabb 5fokkal kevesebbnek erezte az ember. Bar meg igy is nyariasan voltunk, de mar-mar bizon faztunk. Emlekszem, amikor tavaly szeptember vegen, oktober elejen jartunk itt, akkor a tengerparton meg mennyire meleg volt. Az ember az arnyekot kereste. Mig most a szelcsendben bizott ;-) Biztos masok az aramlatok ilyenkor tavasszal ;-) A tengerbe, ha nem is epp itt Valecianal, de mindenutt bementek az emberek, sokan furodtek, usztak, pancsoltak – ha nagy vizmaniasak lennenk (Heniek azok!, foleg a fiuk, akik mar a tenger lattan is a habokba vetettek volna magukat azonnal ;), akkor tuti megmartozunk volna, de nekunk csak ugy andalogni a habokban is csodalatos erzes :D

Mindemellett a legnagyobb hir szamunkra most az, hogy Danit hivatalosan is felvettek az oviba!!! Juhuuu!!! Nem volt egyszeru, de vegul sikerult oda, ahova szerettuk volna. Igy egyutt fog majd jarni Marysha, Beni es Dani is – ugyanabba a suliba, csak mas osztalyba :-) S igy mi anyukak, Kasia, Agi egyutt tudunk majd menni a gyerekekert a suliba szeptembertol :)) Maris van iskolai tarsasag :-)

Keszult sok valenciai foto, amit mind a picasara pakoltam, igy aki szeretne meg nezegetni tengerparti vagy dinos muzeumos kepeket, akkor annak itt a link!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s