Cala Ambolo

Szamtalan eldugott kis obolre lel az ember Moraira es Cumbre del Sol kornyeken. Szebbnel-szebb partok, kavicsosak es homokosak felvaltva ovezik a sziklas partokat. Van, amelyik ismertebb, van amit csak a helyiek ismernek, turistak nem nagyon tevednek arra. A hegyrol levezeto utcacskak elejen jelzik oket kis feher tablakkal, hogy Cala/Playa XY, amit megerzesunk szerint kovetunk mi is mindig es kivancsian varjuk hova lyukadunk ki. Nagyon szeretunk csak ugy bolyongani es rabukkanni egy-egy igazi kincsre :)) Ezt az  oblot is igy fedeztuk fel. S mivel viszonylag koran mentunk az egesz oblot szinte csak mi bitoroltuk :-) Annal is inkabb, mert ezek a sziklak kozott megbujo oblok kedvelt helyei lehetnek a nudistaknak is, de ezt mindig kiirjak ;-) Epp nem voltak, amikor mi voltunk, de ki volt teve a tabla, hogy playa nudista! Azonban ez az obol volt a legvilagosabb kekvizu tengerparti szakasz, amit valaha is talaltunk Spanyolorszagon belul. A Balear-szigeteken gyakrabban talalni hasonlokat. Igazabol ez is annyira lenyugozott bennunket, hogy alig akartunk eljonni! A tobbi kepet itt talalni!

Advertisements

10 thoughts on “Cala Ambolo

 1. Igen, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt nyar vegere, ha mar most ennyire lebarnult karunk-labunk…a hasunk meg kozben vilagit, mert azt meg mindig nem suttettuk ;-) jo lenne mar kicsit egyeniteni ;-)

  Phie, pont most vettem meg a legujabb kedvenc spanyol travel magazinomat, amiben hosszan cikkeznek Mallorcarol, majd atadom neked a tippeket! meg egy-kettot akar talalsz a blogon is, de mivel ti nyaron mentek csodas idotok lesz es sokkal elenkebb szinek mindenutt :)) bar is igy volt egy-ket szuper kedvencunk :))

 2. Hat…igen! Erre szoktak azt mondani: Elni tudni kell…!!! Azt hiszem ez a par kep mit sem bizonyit jobban!!! :-)))

 3. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy mennyire szép part és mennyire szép kék a tenger. :-) gyönyörű!
  Szép barnák vagytok már! :-)

 4. Hú, gyönyörűsége ez a türkiz színű tenger!!!!! Milyen jó, hogy turistamentes volt a part, sokkal jobban élvezhető így a táj igazi szépsége. :)
  Tényleg ilyenkor lehet már fürödni azon a szakaszon?

 5. Orulok chicas, hogy mindenki masnak is ennyire tetszik. Tenyleg el voltunk mi is varazsolva a szinektol teljesen :) Lehet mar furodni a tengerben, sokan benne vannak mar, de nyilvan szeptemberre meg melegebb. en tobbnyire csak terdig megyek be ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s