Majusi forrosag

Olyan erzese van az embernek, mintha augusztusi forrosag szallta volna meg (39et mutatott az egyik varosi homero, a masik 37et – meleg van, na;) Madridot es kornyeket. Bar lehet az augusztusi forrosagban majd visszasirjuk ezt a majusi forrosagot :)) Mindenesetre kozel masfel doboz naptej fogyott mar el iden tavasszal. Arrol nem is beszelve, hogy ennek ellenere is eleg csokik vagyunk, csak a hasunk vilagit, igy most kiultem bikiniben a teraszra olvasni egy picit, hatha a hetorasi nap mar nem olyan eros. Bar meg mindig tobb, mint 30nak erzodik, es este fel 10ig sut :) Tovabbra is kitartok amellett, hogy a legmelegebb ev ele nezunk, pontosabban benne vagyunk, miota itt lakunk.

Este: Olyan fantasztikus viragillat jon be az utcafront reszrol, amirol a videki Magyarorszag jutott most eszembe :) Alig varom, hogy nyaron erezzem ezt a friss esti viragillatot majd otthon is! Tele a kornyek egyebkent akac es jazminviragu (azahar) bokrokkal es fakkal, amik hozzak az illatot. Reggel az udvar feloli oldalon, este pedig kintrol. Annyira isteni, hogy muszaj volt leirnom!!! Es meg a csillagokban is gyonyorkodhetunk minden este, mert a teraszrol gyonyoruen latszodnak azok is :-) Meg mindig szep az elet ;-)

Advertisements

6 thoughts on “Majusi forrosag

  1. Hu, koszi szepen a linket, nem hallottam rola. Fogalmam sincs ezalapjan, hogy jo vagy nem jo, mivel egyik sem volt a listan…Daninak La Roche-Posay 50+, es a 40est ajanlja, a 60ast meg nem…vajon az 50es milyen ezek alapjan?
    Nekem Babaria, ami egy teljesen termeszetes termek, tudtommal spanyol es a global natural protection system vedjegyevel…arcra Eucerin 30+ ast hasznalok, de az sem volt a listan. vajon akkor melyik jo, mert amelyikeket ajanl, 90%ban megcsak hallani sem hallottam roluk…es vajon kinek higgyen az ember, ez a kerdes mindig. De azert majd utanajarok es kerdezek, hatha mas forrasbol is hallok, mit ajanlanak hasznalatra, mert ez itt Spo-ban tenyleg fontos! Koszi, hogy felhivtad ra a figyelmunket!

  2. Öröm olvasni a soraidat, Vera! :-) Nagyon jó, hogy így figyelsz az apró kis részletekre is, amik körülvesznek a mindennapokban. :-) Mindig tanulok tőled, hogy ne rohanjak, élvezzem ki az apró örömöket, pillanatokat is!

  3. Fontosnak tartom, hogy az apro dolgoknak is orulni tudjunk, amik korulvesznek a hetkoznapi eletben :)) es minden egyes csillagos, viragos este is teljesen feldob :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s