Playa de Laga

Ezuttal ez volt a kedvenc tengerpartunk. Igazi szorf paradicsom, megis csodalatos  nyugalmat es bekesseget talaltunk, amikor egyik alkalommal eso utan kiultunk a partra magunkba szivni a hely energiait…  Szerintem az eszak-spanyolorszagi tengerpartoknak egyebkent nincs parja (orszagon belul, szigeteket nem szamitva), de teny, hogy szamunkra minden tengerpart maga a feltoltodes, ami parositva hegyekkel maga a Mennyorszag :)) A Laga de Playa jobb oldali sziklas resze a San Franciscotol nem messze talalhato Muir Beach (lasd link) hangulatat idezte fel bennunk, csak itt meg szebb aranylo puha homokkal :-)

Advertisements

7 thoughts on “Playa de Laga

  1. Henim, az idojaras volt nalatok a befolyasolo tenyezo. Azt mondtatok tutira mentek ;) Hat remelem, hogy vegig tuti idonk is lesz :)) mi itt leszunk, es itt is tervezunk meg maradni, szoval keritunk majd alkalmat egy eszaki turara is :)) pusz

  2. …huha!!! Nem ilyen tengerparton vartak az Angyalok a Napfelkeltet…az Angyalok varosa cimu filmben…? Az utolso keped es a vegerol a harmadik, negyedik…valami egeszen Mas Vilagot enged lattatni!!! Fantasztikus…koszonjuk megintcsak, hogy a Ti szemetekkel Lathatunk…!!! :-))

  3. Jajj de draga vagy, koszi! Megkockaztatom, hogy az egyik legszebb playa, amit eddig lattunk Spo-ban! Kulonleges kisugarzasa volt igy eso utan, mi is ereztuk nagyon!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s