Palacio de Cibeles

Marcius vegen nyitottak meg a ‘public’ szamara is a Palacio de Cibeles fenseges epuletet, ami egyben egy kulturalis kozpont is. A lenyugozoen szep, egyben Madrid egyik emblematikus epuletenek teljes renovalasa, kivul-belul, hetekkel ezelott fejezodott be es vegre teljes pompajaban csodalhatjak meg a latogatok. A Palotaban ket foto kiallitas is van, egyik a Cibeles-ben folyo munkalatokrol szol, a masik pedig egy rendkivul erdekes, eddig sosem lattam hasonlot, “Habitantes y paseantes” nevu kiallitas, ami annyit jelent: ”Ittelok/allando lakosok es jarkelok”

Kozeppontban muveszeti kiallitasok festmenyei es kepek elott acsorgo nezelodok, muzeumlatogatok vannak lefotozva. Hatalmas elmeny. Hatulrol vannak a kepek megvilagitva, es van olyan ‘mozogkep’ is, ahol azt latni, ahogy a festmenyek elott jonnek-mennek az emberek, de a mozgas miatt olyan, mintha arnyak lennenek csak. Szuper! Latni kell!

Fantasztikus belulrol is az epulet, nem csak kivulrol es gyonyoru a kilatas is a Plaza de Cibeles-re! Idelatogatok szamara abszolut kihagyhatatlan program!

Advertisements

3 thoughts on “Palacio de Cibeles

  1. Ez tényleg nagyon impozáns épület kívül-belül!!!!! A felhős égbolt pedig nagyon dinamikussá teszi a szökőkutas teret. A kiállítás igazán izgalmasnak tűnik. :)

  2. Pingback: Madrid’s rooftops and more… | Living here and there

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s