Karesz elete meccsen!

Ha azt mondom, hogy olyan a hangulat, mint tavaly nyaron a VB idejen, akkor gondolom el tudjatok kepzelni milyen most itt Madridban, a Real Madrid es Barca osszecsapasa elott, a stadion korul! Karesz mar ott van, van jegye!, raadasul szuper jo helyen, ahonnan jol ralat majd az egesz stadionra!! Az, hogy van jegye egyebkent hatalmas szo!!! Multhet szerdan meg nem igy nezett ki. 10-tol kezdtek arulni  ‘egyszeru foldi halandok’ szamara is a jegyeket, de addigra a normal jegyek mar mind elfogytak, es csak VIPs jegyek maradtak. Ugyanis a berleteseknek van elonye felvasarolni a plusz jegyeket ismeroseik szamara – amit meg is tettek. (Berlethez sem jut am konnyen az ember itt, mivel ‘kihalasos alapon szabadul csak fel!)  Szoval Karesz amikor multhet szerdan felment az oldalra, a legolcsobb jegy 800euro volt! de volt 1600 euroert is :D Vegul itteni Carlos baratunk segitsegevel sikerult egesz ‘jutanyos’ aron jegyet kapnia, es tegnap ota teljes lazban el! Azt hiszem orok hala Carlosnak erte, meg amit eddig is tett, hiszen Karesz egesz surun kijut a meccsekre, ha vmelyik ismerosuk epp nem megy ki, atadjak a berletet es a stadion mindig full-house, (kb 82-83e fos) de azert ma esti hangulattal megsem tevesztheto ossze ;-) Egyszoval ma is  szurkolunk!!!!

Update: :'((((((((((((( (En) nagyon szomoru (Karesz ennel sokkal tobb, de azt inkabb nem feszegetnem….)

Advertisements

7 thoughts on “Karesz elete meccsen!

    • Hon, minden ok, don’t freak out ;)) Csak elvesztette a tegnapi meccset a Real Madrid es ez bizony sokaknak nagy jelentoseggel bir itt a Latinvilagban ;-) Tudod milyenek a spanyol futball rajongok, akar az olaszok, komolyan veszik, szivukon viselek,a jokedvuk mulhat rajta ;)) Ez a focikultura itt az elet nagyon szerves resze, amihez az utobbi evekben mar mi is adoptalodtunk, amit en is egyre jobban aterzek minden gyozelem es vereseg eseten! A beszamolodat pedig mar nagyon varom, biztos nagyon sok ujdonsag van azota feletek is!!! mil besos

  1. Lol ok, azt hittem mar vmi komolyabb baj van, de halisten nem!:) Bar gondolom a foci vereseget Karesz eleg komolykent eli meg:))) pusz, E.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s