Delutani boldogsag & barnulas :))

Advertisements

3 thoughts on “Delutani boldogsag & barnulas :))

  1. Szépek ezek a tavaszt és nyarat idéző napsütéses képek, sajnos jelenleg a magyarországi időjárás inkább a telet idézi, tekintve, hogy 3-9 fok körül volt Budapesten a hőmérséklet, a Mátrában pedig néhány centi hó is esett.

  2. Igen, hallottuk, hogy milyen teliesre fordult otthon. Mondom en, hogy szerencsenk volt, hogy mi egy kis szelviharos idovel megusztuk. Kulonben meg fotozni sem tudtam volna ;)
    Bar a Karpat-medenceben ez jellemzo, egy 30 fokos nap utan siman le tud esni akar 20 fokot is masnapra a homerseklet, vagy akar egy napon belul is! Ket eve mi is ugy jartunk, amikor otthon voltunk nyaron, hogy olyan hideg lett egy forro het utan, hogy utana meg nem volt eleg ruhareteg, amit egymasra vehettunk volna, hogy ne fazzunk!30bol let max 10! szellel, esovel… Kiszamithatatlan.
    Azt szeretem egy nyarban igazan, ha kitarto, megbizhato es allja a szavat – azaz a nyar legyen meleg es napsuteses :)) Na jo, a kellemes nyari zaporok nagyon uditoek tudnak lenni, de itt ilyen nincs – altalaban 4 honapon at egy csepp eso, annyi sem esik…tokeletes sem lehet minden ;) S tulajdonkeppen ez a mostani 30-33 fokos nyari ido igy marcius vegetol kezdve sem normalis, egyaltalan nem megszokott. Szerintem a helyiek is meg vannak lepodve, mert ez inakbb hasonlit junius vegi idojarasra!
    A lenyeg, hogy otthon is bealljon vegre a joidot, amit mindenki elvez!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s