Madrid Barajas Terminal 4

A Madrid Barajas repternek a negyes terminalja a legujabb es legmodernebb, ami Antonio Lamela es Richard Rogers tervezeset dicserik. Cel az utasok szamara a stresszmentes ‘felkeszulesi ido’ a repuloutra. Gyonyoruen megterveztek a belso tagas teret, a vilagitast es a termeszetes feny bearamlasat felulrol es oldalrol (Megj. mi reggel indultunk, es meg kint sotet volt, csak az alabbi nagy mennyezeti uvegpanel kepe keszult visszafele, a delutani napfenyben). A negyes terminalt evi 70 millio utasra terveztek! A vilag egyik legnagyobb reptere.  Csak a Terminal 4 onmagaban 760.000nm alapteruletu. Ez a mi kedvencunk is, es innen szeretunk leginkabb repulni :) Remelem a kepek hamarosan erkezo nagyikam megnyugtatasara is szolgalnak ;-)

A kibovitett repter es kifutopalyak azota lehetove teszik az egyszerre torteno fel- es leszallasokat, szamszerint 120 engedelyezett orankent! Ez azt jelenti, hogy 30mp-kent szall fel es le a repteren! Rendkivul latvanyos, foleg gyerekkel :))

Az alabbi fotok pedig Madridhoz kozeledven keszultek. Meg Chinchont is latni veltuk :)) S tovabbra is nagyon tetszik, hogy ilyen szines, narancs es zold a fold alattunk :))

Advertisements

2 thoughts on “Madrid Barajas Terminal 4

  1. Azt mondtam mar,hogy én imádok repülni? Vártam a bőröndöt, ami magától”Danitol” közlekedik de ilyen képet most nem talaltam. Danikam milyen volt otthon? Ugy hallottam mar egészen szepen beszélsz Magyarul.Millió puszi próbáltalak hívni benneteket de nem sikerült.

  2. Most nem tolta, hanem huzta a sajatjat ugyesen :)
    Jo volt otthon, rohanos, mint mindig, de kicsit aldoztunk most muzeumra, setara es fenykepezesre is otthon :) Majd jonnek az otthoni kepek is nemsokara :)
    Ma kerdeztem epp az ovonenit, es mondta, hogy mindent megert Dani. Tudja az osszes kisovistars nevet, es ha szuksege van vmire, akkor keri spanyolul. Pont tegnap kaptam el, amikor kint jatszottunk es mas spanyol gyerekek is voltak korulotte, ahogy visszavalaszolt spanyolul az egyik kis sracnak es nagyban bologatott, hogy Sí Sí :D Most kezd izgalmassa valni ez a dolog, es jovore megint bejon az angol is, mert azt is tanitjak majd az uj helyen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s