¡Un clima perfecto!

Esti tapasozas

Es un regalo de Dios!!! A marcius vegi nyar atcsapott azota aprilisi nyarba, ami naprol-napra melegebb. Reggel terasz ajto kinyit, keso este becsuk. Napkozben lazan 30foknak tunik, de elvileg 24-26 fok van, amit tobbnek erezni. Ha nem kint vagyunk, akkor itthon a teraszon – a legjobban kihasznalt ‘talpalatnyi foldecskenk’!:) Tenyleg csak a tengerpart hianyzik a nyaralas erzesehez, de egyelore beerjuk a lefedett medence latvanyaval ;-D Napok ota naptejjel kenjuk magunkat, de nekem mar igy is megkapta a vallamat egy picit, igy azota napozas utanival is kenem. Itt muszaj meg jobban ovni a borunket, mert sokkal erosebb a napsugarzas! Delutan ovi utan egybol a jatszoterre megyunk homokozni/napozni Agiekkal, majd estenkent, ha idonk engedi ujra osszejovunk vmelyik teraszos tapas barban egy kis esti tapasozasra, ha epp nem egymasnal teraszozunk, mig a nap le nem megy, vagy mig a (Real Madrid) meccs el nem kezdodik ;))

Mar a fold es ko is ennyire meleg (tegnap esti 8 utani kepek!)

Ami nagyon klassz, azonkivul, hogy este 9 utan lesz sotet, hogy a naplementet kovetoen  is marad az ido rovidujjas, igy peldaul tegnap Danival meg kiultunk a Holdat csodalni, meg csillagokat keresni (amik inkabb csak a mecsestarton voltak lathato formaban, de ha vartunk volna meg, hogy sotetebb legyen az egbolt, akkor lehet azokat is latni). Viszont ahogy a nappalok egyre hosszabbak, ugy alszik megint egyre kesobb el :-/ Jo esetben mar 10-kor alszik, de reggelente fel9kor ugy kell ebreszgetni ovatosan, hogy legalabb 9re beerjenek. Nem is csodalom, hogy itt az ovodak es iskolak normal uzemmodban 9kor kezdodnek, akarcsak a munkahelyek, de sok helyen eleg 10ig beerni. Valoszinuleg tartom ezutan az igen enyhe tel utan, majd meleg tavaszt kovetoen igencsak kikapunk iden egy roppant forro nyarat… ¡Ya veremos! Addig is elvezzuk ezt az Isten ajandekozta tokeletes idot! :-)

Homokozas a kobon – harom gyerekkel :)

Advertisements

4 thoughts on “¡Un clima perfecto!

  1. :-) Juj, de jó feeling jött át a képekből. :-) Amúgy is nagyon jó és energikus napom van, de ez most még hozzátett. :-)
    Holnapra ide is “nyárias” meleget mondanak, ma ugyan felhős és fúj a szél, de azért nagyon hideg nincs. :-)
    Szép napot nektek!

  2. De édesek!
    A napsütés és a mosolyok!
    szurkolunk, hogy itt is eső mentes kellemes tavaszi napok következzenek!NAgyon várunk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s