Tavaszi varosi setak es kiallitasok

Ujabb muzeum latogatassal osszekotott varosi setank alkalmaval keszult kepek. Ezuttal a Museo de Sorolla hazat tekintettuk meg, ami abszolut toplistas a madridi muzeumok kozott nalam, es ami kulon megragadta a figyelmunket, az a sorakozo 5 ovis csoport, akiket az ovonok vezettek vegig a kiallitason lelkesen meselve es fenttartva a gyerekek erdeklodeset a haz, es a csodalatos festemenyek irant. Eszmeletlen jo volt latni mennyire kreativan le tudtak kotni a 4-5 evesek figyelmet kulonbozo kerdesekkel es tortenetekkel! Sorolla pedig egyik kedvenc festom, akinek a kepei lattan egyszeruen felujul az emberben az eletszeretet!

Ket hettel ezelott pedig a hires magyar szarmazasu, New Yorkban elhunyt ,Andre Kertesz madridi temporalis kiallitasat neztuk meg. Andre Kerteszt  a 20. szazad egyik legeredetibb fenykepeszenek tartottak, akinek egyik mondasa, arra a kerdesre, hogy mi tesz vkit jo fenykepessze:

Para un buen fotógrafo una curiosidad insaciable por el mundo, por la gente y por la vida, y un sentido preciso de la forma – pontosan a bennem elo elgondolast foglalja ossze mindezzel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s