Flores del campo

Ma reggeli kepek a kornyek apro vadviragairol

7 thoughts on “Flores del campo

  1. Az ibolyák már előbújtak és a fák is rügyeznek. :) Már alig várom, hogy virágozzanak! Most éppen pár aranyeső ág díszíti az irodánkat és hozott vidám hangulatot. :)

  2. Nagyon kedvesek ezek a mezei virágok. :)
    Végre itthon is eljött a tavasz, ma napközben már 18 fok lesz, hétvégére pedig 20-23 fokot mondanak. Nálunk a mandula, az aranyeső, a nárciszok, a krókuszok virágoznak, illetve a fűben az ibolyák, a pitypang és a primulának egy kisebb változata. A közterek ágyásait tele ültették árvácskával, ami nagyon színpompás tud lenni. Szóval már igazi tavaszi hangulat van, én már nagyon vártam. :)

  3. Hat ezek akkor nagyon jo hirek! Remelem vki kepeket is oszt majd meg :)) Itt is ugy tunik, hogy holnaptol nyari meleg lesz napokon at, de mar tegnap is rovidujjas/kardis volt az ido delutan (nalunk az elmult egy hetben egeszen tegnapig egy hideg front ult rank…grrr)! Orakig homokoztunk a kispajtasokkal, akikbol egyre tobb van! whooohoo, majd meselek arrol is, mert ados vagyok a ‘baratsagok poszttal’ meg. hetvegere mi is tele vagyunk tervekkel es kozben Dani ‘iskolai’ beiratkozasat is inteztem a heten es szombaton lesz a nyiltnap!! Csupa izgalom :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s