Vali mama ujra Madridban ;)

Mindig oriasi a boldogsag, ha vmelyik nagyszulo jon latogatoba, es nagyizhat vagy nagypapizhat Dani. Olyankor mindent csak veluk egyutt :)) Ma oriasit bicikliztunk delutan a mai kellemes 16 fokban, aminek a vegere jol bealudt Dani – annyira edes volt :))

Sot, Karesszal kettesben eljutottunk, iden eloszor, egy esti motorozasra is :) Jot keringtunk a belvarosban es olyan helyeket is megtudtunk nezni, amihez autoval nem konnyu odajutni. Tobbek kozott ez a par ejszakai kep keszult (allvany nelkul sajnos):

Advertisements

4 thoughts on “Vali mama ujra Madridban ;)

  1. De jó lenne biciklire pattanni! Már nagyon várom, hogy itt is tavaszodjon. :)

    Dani nagyon édes, ahogy hátul alszik! :)

  2. Továbbra is jó nézegetni ezeket a szép napsütéses tavaszi fényképeket. És milyen sportos nagymamitok van! Nagyon helyesek Danival, látszik a boldogság rajtuk. :)
    Az éjszakai fotók közül a jobb oldali kettő a Palacio Real-ról készült? “Élőben” is ilyen gyönyörű vörös fénnyel van megvilágítva a folyópart és az épület?

  3. Igen, nagyon sportos, bar kiakasztottam a meredek emelkedon rendesen szegenyt – majd osszeestunk a nevetestol mire feltoltuk a bicikliket Danistol :D

    Nem vorosfeny lenne az, hanem narancssarga inkabb, de semmi extra, csak allvany nelkul nem lett eleg eles, es attol mosodnak a szinek. a baloldali ket kepet egymas alatt Karesz keszitette, a jobb oldali katedralis es kiralyi palotarol keszulteket pedig en. annyira latszodik, hogy mennyire mast vesz eszre a szemunk :) ffi szemmel (forgalom, fenyreklam) es noi szemmel (pretty palace folyoparton, katedrallal :D)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s