Primavera en la terraza

Advertisements

11 thoughts on “Primavera en la terraza

 1. Valóban a nyugalom szigete.
  SZívesen elkortyolgatnék Veled egy csésze kávét abban a “zöldben”.
  Csodálatos tavaszt varázsoltál!Gyors voltál;)
  Puszillak

 2. Bar a multheten kozel sem ilyen ido volt, sot! Most azonban egesz heten 20fok! Zold puha pazsit helyett pedig zold puha szonyeg ;-)) Mi mar nagyon tavasziasan erezzuk magunkat errefele! A fantasztikus madarcsicsergesrol nem is beszelve. Gyonyoruen enekelnek nekunk most is epp :)) Imadom a terraza-t, pici, de a mienk!!! es mindenkit szivesen meghivnek egy finom teara v kavera :))

 3. Phie, sajnalom, hogy otthon meg ennyire telies az ido. En imadom az itteni tavaszt, hogy ennyire koran kezdodik! A viragzast, a korai zoldulest, a tavaszi illatot, mandulaviragzast es madarcsicsergest…nem tudom ezentul hogy birnam ki nelkule ;) persze megszokni mindent csak elhatarozas kerdese ;-) ha nem megy, akkor meg ‘szökni’ kell ;))

 4. Szia Vera! Jaj, de szép lett! És milyen tavaszias. :-) Most azon nyomban mennék én is egy ilyen teraszra élvezni a napsütést és az ébredező természetet. :-))
  Itt nálunk -11 fok volt reggel. :-( De azt hiszem ma én is tavaszt varázsolok a lakásba és nem foglalkozok a kinti hideggel. Tudom, hogy a tél utoljára próbálkozik, a tavasz pedig hamar itt lesz. ;-)
  Szép napot nektek!

 5. Nagyon hangulatos lett a terasz! :-) Ahogyan a többiek is írták, itt még sajnos kitart a hideg, de már második napja szépen süt a nap, ami sokat segít. :-)

 6. Igen, en napsutes nelkul nem tudok meglenni. Csak az legyen, megha hideg is van! Most is epp kint ulunk mezitlab, terdnadragban es az ebed utani megerdemelt poharka riojank utolso cseppjeit kortyoljuk mikozben gyonyorkodunk a kis kertunkben ;)) Szep az elet :-)))

 7. Csatlakozom a többiekhez. Kicsit irigykedve nézem én is, persze nem sárgán, ezt a gyönyörű virágos teraszt innen a mínuszokból. :)
  És “mezítláb, térdnadrágban”, hú de jó lehet!!!! További szép tavaszt. :)

 8. Úgy látom, nálatok nem is tavasz, hanem már nyár van!! De jó lehet azon a szépséges kis teraszon pocolni a napsütésben! Itt egész délután esett a hó és szürke volt az ég. Vacogok, ha kinézek. El sem hiszem, hogy 2 hónap múlva együtt kávézunk a bűbájos kis teraszodon, édes Verácskám!! (Persze, megszólal bennem az aggódó dédmama: ugye azért Danika sosincs egyedül ott egy pillanatig sem? )

 9. Ne aggodj, nincs kint egyedul sosem. Ez egyertelmu. Gyerekzarasak az ajtok is.
  Kuldunk haza egy kis tavaszt, mert ma barkivel beszeltunk skype-on mindenki nagyon ki volt mar es mondta, hogy eleguk van a telbol, kifagy a lelkuk, olyan hideg van…bar nalunk is mar csak par nap a joidobol, aztan ujra visszaesik itt is a homerseklet 10-12 fokra, de legalabb a melengeto napsutes megmarad.
  Addig is kint vagyunk es elvezzuk a meleget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s