Rajzol, es rajzol es rajzol :)

Felkuporodik az agyra, egymasra hajigalja a parnakat, kozejuk vetodik es rajzol…es rajzol, kozben kacag es  magyaraz, testhelyzetet valt, majd tovabb rajzol :)) Azt is mondja mit rajzol: eper, kisfiu, pont pont vesszocske, ez itt egy seahorse, csiga, raketa, dolphin … stb. Kerem, hogy rajzoljon egy mokust is, mire atadja, hogy azt rajzoljam meg en. O minden mast megrajzol, de mokust azt pont nem tud ;)) Szerintem egyre ugyesebben rajzol, bar nincs mas referenciam, de mar kilatni a kisfiu fejet, az eper formajat es a csigabiga formakat is :))

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

2 thoughts on “Rajzol, es rajzol es rajzol :)

  1. Jaj, nagyon édesek ezek a fotók!!!! És milyen szépen körbe ragyogja Danit a napsugár. Dani tényleg nagyon ügyesen rajzol, és milyen szépen fogja a ceruzát. :) Dani nem próbálkozott még falra firkálni?

    Képzeld nálunk a fiúk úgy 3-4 hónappal ezelőtt, először persze csak titokban, elkezdtek a szobájuk falaira rajzolni. Sokáig nem tudták rejtegetni, mert hát elég nagy köröket és vonalakat alkottak. Végül kijelöltük az egyik falat, amire lehetett korlátlanul “graffitizni”. Aztán volt egy átmenet, amikor a nagy csomagoló papírokat kedvelték. Talán emlékszel itthon lehet kapni azt a csúnya, vastag, mogyoró színűt, no azt leterítettük a földre, és arra rajzolgattak hatalmas mozdulatokkal. Most már ez is kevésbé izgatja őket, már jobban kedvelik az A4-es papírra rajzolást, úgy hogy az összegraffitizett falra ragasztjuk fel a legújabb rajzaikat.

  2. Kriszti, szerencsere nem probalkozott csak a szekek hattamlajara, azokat pingalta ki szepen :) de azok lejottek azota, es a rajzlapra, meg erre a ‘firkalosra’ rajzol, de ez a tevekenyseg mar 1 eves kora ota lekoti :) Festeni, zsirkretazni es gyurmazni is szeret. Ezeket a tevekenyseget a legjobban kint a teraszon szeretem, foleg a festest, mert nem nagy a lakas, de korabban az egyik kisasztalt teljesen befedtuk szines lapokkal es azt imadta tele firkalni :)) Az oviban is egyre masra keszulnek a muvek :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s