Kettesben

Kint hideg szakado eso volt meg egy perce, most meg hirtelen szikrazo napsutes. Danival a konyhaban csokis kekszet sutottunk, a nappaliban piknikeztunk, a vendegszobaban fociztunk, a sajat szobajaban epp autozunk, es idonkent a mi halonkban zenelunk & tancolunk :-) Nem lehet azt mondani, hogy nem hasznaljuk ki a lakas minden pontjat :)) Karesz Olaszo-ban van business trip-en, de ma ejjel mar jon haza :) Ot varjuk mar, nagyon :)

A teaszuro segitsegevel szervirozott es leette a tokeletesre keszitett tejhabomat mind a kavemrol ;-))

Advertisements

3 thoughts on “Kettesben

  1. Jaj, de édes Dani! Rég nem láttam már és most megint meglepődök a sötét mediterrán színein és elbűvöl, ahogy a kis kezeivel kecsesen “dolgozik”. Gyönyörűséges! Azok a beszédes fekete szemek és ívelt szemöldökök fantasztikusan egy ilyen kisgyereknél. De jó, h. játszással és dallal-tánccal töltitek az együttlétet!

  2. Karesze a bogre :) Ha nincs itthon, hasznalom en is ;))
    Ejfel utan ert haza, epen&egeszsegesen es faradtan :) Szerintem alszik egesz delelott, mert az elmult napokban csak dolgozott, alig aludt.
    Az en sutim attol lett csokisabb, hogy meg beleolvasztottam egy feltabla etcsokit :) es tort mandulat, nemelyikbe mazsolat tettem :) Fincsi volt :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s