Harom ujabb felfedezett

Mint minden alkalommal, ezuttal is sikerult uj es erdekes helyeket felfedeznunk, konkretan harom tengerparti varoskat, amit par szoval bemutatnek:

Az elso, ahol maga a szallasunk is volt, Albir, kis tengerparti varos. Kellemes hely, szep tengerparttal, kulonosen ilyenkor, amikor nincs szezon. Van egy gyonyoru tura a Vilagito tornyahoz, ami a Serra Gelada Nemzeti Parkon megy keresztul. A tura nem tobb, mint 1,5-2 ora, es 5 eves kortol ajanlott. Ezuttal sajnos nem sikerult beutemeznunk, de legkozelebb szeretnenk megnezni!

A masodik, ami sokkal ismertebb es nagyobb is: Villajoyosa, ahol a hires szines hazak talalhatok, amik azon oknal fogva lettek ilyen elenk szinekre, hogy a hazatero tengereszek konnyen eszrevegyek mar a tavolbol is.

A harmadik pedig Oliva, aminek szinte mar-mar erintetlen tengerpartjai ragadjak meg  egybol az embert. Ahogy olvastunk is rola, ezt a kornyeket valojaban meg nyaron sem lepik el ugy a turistak, mint a Costa Blanca mas reszeit; ide fokent a helyiek, spanyolok jonnek, akiknek kozvetlen a parton van tengerparti hazuk. Tobb Blue Flag/kek zaszlos tengerparti szakasza is van, ami gyonyoru, puha szinte feherhomokos  kilometereken at.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s