Harom kep a telefonrol

Kings Cup (Spanyolkupa): Real Madrid – Levante 8:0

Csongi es Karesz epp kint voltak ezen a meccsen, amit nagyon elveztek, mivel csak ugy repultek a golok. Amihez egy megtortent kedves tortenet is fuzodik, miszerint a kovetkezo meccse a Real Madridnak januar 6an lesz, ami Harom Kiralyok napja itt, es a csapat kerte Mouriñot, az edzot, hogy kivetelesen ne kelljen egy nappal hamarabb a meccs helyszinere elutazniuk, csak 6an reggel, hogy egyutt tudjak 5e estet meg tolteni a csaladdal. Miutan Mouriño ebbe nem akart belemenni, mondvan nem tesz kivetelt, a csapat feltette ugy a kerdest, ha nagy golarannyal nyernek, akkor megengedi-e megis. Azt pontosan mar nem tudjuk, hogy itt 5:0 vagy mennyi volt a minimum, amire rabolintott Mouriño, de a csapat olyan elemebe kerult – erthetoen, hisz a csaladdal egyutt toltott este volt a tet -, hogy a vegen 8:0-ra sikerult nyerniuk! Elmeny meccs volt, kozvetlen karacsony elott :)) A kep ekkor keszult.

A kovetkezo kep dec 24.en reggelen keszult, amikor a ‘gyerekcsapat’, csak mi 7en, bevonultunk a varosba, hogy elfogyasszuk uj csaladi hagyomanykent felvett delelotti churros con chocolate adagunkat :-) Nagyon jo hangulat volt!  Dani is tunderi volt, ahogy ott ult koztunk ‘legfiatalabb gyerekkent‘ :)) Karacsonyi tradicionk resze meg a moziba menes is, amit itt Madridban sem hagytak volna ki a fiuk semmi penzert :D Azt hiszem nalunk a karacsonyozas arrol is szol, hogy ujra gyerekke valjunk :-)

Ez a harmadik kep pedig a legkozelebbi El Corte Ingles uveges ettermi teraszarol keszult, ahol epp reggeliztunk es churrosoztunk (mi mast :D), es ahonnan ralatni mind a kornyekre, mind a hazak mogott huzodo hegylancolatra. Csak tegnap epp egy kod csik vonult at a szemunk lattara a horizonton, amitol csak nagyon picit latszik ki a hegy, de egyebkent gyonyoru a kilatas teljesen tiszta idoben! Majd legkozelebb.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s