Excursiones en la naturaleza

A szigeten belul tobb csillagturat is tettunk, ezek kozul amiket erintettunk a kovetkezok voltak: Fataga, Tejeda, Mogan, La Aldea de San Nicolas, Puerta de la Aldea, Sardina, Puerto de las Nieves, Llanos de la Caleta y Sobradillo,  Embalse de la Cueva de las Ninas, Embalse de la Soria es lehet meg ki is maradt egy-ket apro hely, mert sokszor megalltunk korulnezni, enni, fotozni, amikor mar azt sem tudtuk hol jarunk.

Es akkor itt a vege, fuss el vele… hatha talal majd idokozben mas is hasznos infot a beszamolok kozt vagy ha mast nem, akkor kedvet az utazashoz :) Ket linket ajanlanek megegyszer, amik jol jonnek, ha Gran Canariara szervez vki utat. ITT az egyik es ITT a masik. Kirandulasrol kepek pedig ITT.

Advertisements

2 thoughts on “Excursiones en la naturaleza

  1. Kedves Vera,
    Bocsáss meg, de csak most tudok válaszolni a portálomban feltett kérdésedre. A hétvégén jöttünk át Londonba, és elég izgalmas volt, hogy egyáltalán sikerül-e a nagy havazás ellenére. Sok légitkikötőt bezártak Európa szerte. Szerencsére már itt vagyunk. közel 3 hetet töltünk itt. Majd csak januárban térünk haza.
    Most élvezzük a nem mindennapi havas Londont, állítólag vagy 60 éve itt ilyen nem volt. Gyönyörű a város és mindent áthat a karácsonyi hangulat. Elég zsúfoltak a napjaink így csak januárban tudom elolvasni ezt a sok szépet, amit látom írtál a Kanári-szigeti élményeitekről.
    Szép Karácsonyt és boldog új évet kívánok Nektek! :)

  2. Ó, édes kis Verácskám, mennyi gyönyörűséges szép fotót töltöttél fel!! Ezt mind lefotózni is elég, nem még bejárni is! Én ezt már nem bírnám ezekkel az agyongyötört öreg lábaimmal, de az a jó – a sok rossz mellett – az öregségben, hogy az elérhetetlenek utáni vágy is kihal az emberből. Ha végignézem ezeket a mesés tájakat, szinte ott érzem magam, és ennyi nekem most már elég is. Sőt, talán még jobb is így, mert ha ott lettem volna, az csak egyszeri élmény lenne, így meg akárhányszor elővehetem és átélhetem a szépséges tájak közötti utazást, – ráadásul mindenféle fáradság és fáradtság nélkül. Csak a szemeim bírnák a képernyőn való hosszú nézegetést?! Akkor jó lenne, de így: öreg, fájós lábakkal és vaksi szemekkel már csak az ilyen virtuális utazásokra is ritkán kerül sor, és az a véres valóság, hogy engem leginkább Danikám látása és a róla szóló beszámolók dobnak föl leginkább.
    (Kár, hogy ezek igen megritkultak.) Remélem, h. holnapra újra lesz skype-otok és akkor beszélgethetünk és láthatlak is benneteket. Puszi addig is mindenkinek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s