Puerto de Mogan

Ez volt egyik kedvenc helyunk. Mindossze felora autoutra volt tolunk, de teljesen mas volt, mint a kornyek tobbi kikotoje. Ez az elegans es bajos kisfalu, a zegzugos feher hazaival, amiket szines csikok , burjanzo bougenville es palmak diszitenek, konnyen belopja magat az odalatogato szivebe. Szemetkapraztatoan szep yacht marinaja van, amit nagyon hangulatos ettermek es kavezok vesznek korul. Ez az egyik hely, ami abszolut kihagyhatatlan a szigeten hangulata es latvanya miatt! Ide visszavagyik az ember garantaltan kesobb is. Bovebb leiras ITT talalhato angolul. Ezt az oldalt hasznaltam a leggyakrabban, mert kepekkel es leirassal segitenek a szigetet bejarni es a turakhoz otleteket adni.

A tobbi Puerto de Mogan kep ITT talalhato.

Advertisements

4 thoughts on “Puerto de Mogan

  1. A masik kedvenc pedig Meloneras volt, ahonnan a naplementet is neztuk. Vmi gyonyoruseges setanya van azzal a sok palmafaval es hangulatos teraszos etteremmel, kavezoval :) Nektek melyik reszen volt a szallasotok?

  2. Igen,az is csoda szép!:)Bár engem az egész sziget elvarázsolt,azóta is vágyom vissza,most meg főleg,mert itthon -10 fok van :S A szállásunk Maspalomasnál volt,a Playa del Ingelesen.
    Majd lenne pár kérdésem,mert jövő nyáron ismét Spanyolországot célozzuk be;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s