Anfi del Mar

Ha vkit erdekel udulesi jog ide. Egy veletlen szerencse  folytan mi is megcsodalhattuk ezt a kaprazatosan szep helyet, ami minden luxussal es kenyelemmel el van latva. Egyik nevezetessege a sziv alaku sziget, a masik, hogy a homokot a Bahamakrol importaljak :-)

Advertisements

4 thoughts on “Anfi del Mar

 1. szív alakú sziget, hát ez nagyon jó :D
  megkaptad az üzenetemet facebookon?
  vasárnap indulunk, úgyhogy már előre Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!:)

 2. Szia! Szeretném kérdezni, hogy az utolsó előtti képen lévő szív alakú szigetet bárki lefényképezheti ebből a szögből járdáról, útról, vagy csak az ott lévő szálloda néhány ablakából lehet? Pár hét múlva megyünk a párommal, első igazán ottalvós nagy közös utunk lesz, sajnos csak 3 nap, de ennek is örülhetünk és azt megbeszéltük, hogy ezt mindenképp szeretnénk megnézni. A blogod alapján találtam meg ezt a helyet, régóta a kedvencekben van az oldalad, már több mint 1 éve, de még nem birtam mindent elolvasni annyit írtál már az évek alatt, a koreai rész távol is áll tőlem kicsit.

  Más: Spanyolországban mennyire van szükség külföldről informatikusokra? Kint szeretnék élni, de nem tudok spanyolul, de szeretnék megtanulni. Ami munkát most is végzek símén lehetne kint is csinálni, grafikusi munkakörben vagyok, weboldalt készítek meg szórólapokat, matricákat…

 3. Szia! Ha jol emlekszem kivulrol a sziget nem latszodik sajnos,de talan a portas vmi jeggyel beenged, ha szepen keritek :) Angolul a Kanari-szigeteken szinte mindenki beszel, mert annyi a kulfoldi, ugy hogy nem kell spanyolul tudni hozza, hogy ‘alkudjatok’ vele :-)
  Abban viszont nincs informaciom, hogy mennyire keresnek IT-seket az orszagban, errol vki mastol kellene tajekozodni.
  Jo utat nektek es erezzetek jol magatokat Gran Canarian!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s