Novemberi anya-lanya nap :)

Nagyon szeretem, hogy itt keso osszel, de meg telen is van a napnak ereje! A szinek mostmar tenyleg kaprazatosak Madridban is. Ennek ma tanui lehettunk anyaval, hiszen egesz nap bent setaltunk a varosban. Muzeumoztunk, botanikus kerteztunk, hatalmasat setaltunk, kint ebedeltunk a verofenyes melegben es elveztuk a madridi oszt. Csodalatos erzes es csodalatos nap volt!

Advertisements

4 thoughts on “Novemberi anya-lanya nap :)

  1. Koszi. Iden tenyleg vmi fenomenalisan szep az osz. Nem csak gyonyoru, de meleg is…bar mar csak par napig, es utana itt is lehul, de legalabb a napfeny marad :)
    Szep hetveget nektek is!

  2. Nekem is tetszenek ez a kepek az Anya-lanya naprol. :) Itt is szokatlanul meleg volt az osz, majd’ vegig 20 fokokkal… de azt hiszem, szamunkra ennek lesz meg kesobb bojtje… Viszont az a torontoi telre is jellemzo, hogy sok a napsutes, megha minusz 20 is van. :) Hat az is valami, nem igaz?
    Puszi nektek es szep hetveget!

  3. Livi, nekem is elsosorban az esik jol, hogy megha hideg is van, a nap sut! ezert viseltem sokkal jobban a koreai hideg teleket is az otthoninal mert a hideg mellett szinte mindig sutott a nap. Nagyon keves sotet borus napunk volt, es emiatt mindig jokeduen ebredtunk reggel, nem kapta el az embert a ‘teli depresszio’.
    puszi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s