Ujabb hetfo reggel

Ujabb hetfo reggel…belepunk, nagy siras. Tobb gyerek is korenk sereglik,  azok akik ismernek engem meg az elso hetrol (egyetlen ‘anya’ leven, aki bent volt egy egesz heten at; a tobbiek max egy napot, de volt, aki csak behozta a babysitteret, bemutatta, hogy majd o hozza es viszi a gyermeket, aztan 5 perc mulva elmentek es otthagytak a megszeppent kisfiut :x)

A hetfok a legnehezebbek. Az elso 5 percben sir, aztan a het tobbi napjan mar boldogabban lep be, csak ne mennek el… Es az ismeros kis arcok, akiket jobban ismerek  en is; mikor meglatjak, hogy megyek el, ok is razenditenek. Sirni kezd kicsi Kandela, kicsi Jorge, kicsi Nico is…csak Luna mosolyog. O mindig mosolyog! Dani meg megszeppenve nezi oket, hogy ”a tobbiek miert is sirnak?, hiszen az en mamam megy el…?” Aztan lassan beindul az ovodai elet…

Ilyenek a hetfo reggelek…

Advertisements

5 thoughts on “Ujabb hetfo reggel

 1. Az, nagyon…dehat ezt is at kell elni, es remelem ettol is csak erosebbek leszunk. Mikor kimegyek az ajton mindig odakiabalom neki, hogy mennyire szeretem! Milyen jo, hogy van egy kozos titkos nyelvunk *^*

 2. Emlékszem mennyire tud ez fájni, de tudnod kell, hogy ez a jó, mert azt mutatja milyen szoros a lelki kapocs köztetek. ( Igazából azt a gyereket kell nagyon sajnálni, aki egyáltalán nem sír a mamája után.)
  Az is tipikus amúgy, hogy az első néhány napban, héten nem sír, mert minden érdekes, és az anyuka reménykedik, hogy ezt “megússza”. De igazából nem lehet megúszni :( , ez az anyák sorsa.

 3. Tudod, írtam, hogy milyen könnyen ment az ikreinknek a beszoktatás…
  Magdalenanak lett igaza. Az első vidám hét után, ami valószínűleg az új hely varázsának is köszönhető volt, következett a második hét, ami bizony nagyon síróssá sikerült a reggeli elváláskor. Mindig kissé összetörten jöttem el, de az megnyugtatott, hogy azt mondták a bölcsiben, hogy kb. 5 perc után a fiúk megbékéltek, és önfeledten vetették bele a játékba magukat. És amikor du. mentem értük, akkor vidáman, boldogan ugrottak a nyakamba, és mesélték, hogy milyen érdekes dolgok történtek aznap a bölcsiben velük.
  Ma reggel is volt pityergés, de már nagyon enyhe, és nem olyan szívszorító. Remélem eljön az a pillanat, amikor már ez sem lesz. Most itt tartunk.

 4. Szia Kriszti! Nagyon sajnalom, hogy nalatok is eltorik a mecses reggelente. Igazabol en nem lepodtem volna meg, ha nalatok ez a stadium kimarad, leven, hogy ikrek! es naluk megis csak maskent alakul, hiszen egymasnak ott vannak mindig. De ezekszerint ikersegtol fuggetlenul elkerulhetetlen ez a beszoktatassal jaro ‘anyahiany’.
  Mi azota ujabb szinterre kerultunk. Valoszinuleg azert is volt nehezebb a hetfo es kedd reggel is (nagyon sirt, bar utana o is jol erezte magat), mert szerdara belazasodott. Mire mentem erte mar forro volt, es mint kiderult otitis (fulgyulladasa) van, folyik kemenyen az orra es csunyan kohog…szoval csutortok ota itthon vagyunk, es apolgatjuk. Remelem hamar kilabal belole es nem szed majd mindent ossze…Ti hogy erosititek a fiuk immunrendszeret?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s