Carmona – a kedvenc!

Pontosan igy kepzelem el a tokeletesen idilli dimbes-dombos  videki tajat, a falu , Carmona, minden szepsegevel es bajaval egyutt…tokeletes harmonia uralta ezt a lenyugozo szepsegu kozepkori, volgy melyeben meghuzodo kisfalut, ami szinten a Cabuerniga volgyben talalhato. A tobbi foto, ha vki meg birja, ITT talalhato!

Advertisements

7 thoughts on “Carmona – a kedvenc!

  1. Gyönyörű ez a vidék! Egyik pillanatban mintha egy alpesi falvacskáról készültek volna a képek, a következőkön, pedig mintha egy westernfilmbe csöppenne az ember. :)

  2. Oh my…. egyszeruen nem talalok szavakat… Tudod, en el tudnam kepzelni az eletem egy ilyen helyen… habar Bill nem hiszem. :) O pl. jobban is vonzodik a skandinav orszagokhoz, mint a deliekhez. Hiaba… nekem ez meseszep. :)

  3. Hu nagyon sokszor elkap engem is, hogy de jo lehet itt is, meg ott is eltolteni vmennyi idot! Tenyleg annyi, de annyi szepseg van a vilagban, hogy az ember ‘szeperzeke’ neha mar nem gyozi! Engem ugyanugy le tud venni egy ilyen meseszep hegyek kozott meghuzodo kisfalu, vagy egy kaprazatos szepsegu elhagyott homokdunes tengerpart, de lehet az egy szepseges resort feher homokos partja is, vagy epp egy nagyvaros lenyugozo hangulata :)) Ha mar itt tartunk, engem New York eppugy megmozgat, mint ez a spanyol kisfalu, pedig van kulonbseg rendesen :)) de hat az ember mar csak ilyen :))) puszi
    (ui: Skandianavia szep szep, de nekem pl. nem jon be…)

  4. Barcena Mayorról készült képeknél van néhány kőépület régies fa ajtókkal – ablakokkal, néhol fa borítással, balkonnal, cégérrel, amelyekről számomra a régi westernfilmek ugrottak be hirtelen. :) Lehet túl sokat néztem kiskoromban, már rögtön rájuk asszociálok… :D

  5. Bizony jó párat vetítettek a TV-ben akkoriban. :) Különleges lehetett a 66-os út mellett. Azok a képek valóban igazi western érzést sugallnak. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s