Apro baleset

(Ezt megis inkabb kulon posztba teszem, nem az ovi megnyitoval egyutt – az hagy maradjon meg kulon szep emlekkent)

Az ovi-avatas utan elmentunk egyet uzsonnazni, majd Karesz onnan Danit a jatszoterre, en meg kozben feljottem a lakasba. Lent a jatszoternel azonban tortent egy kis baleset, Dani szaladgalas kozben elesett a kavicsagyon (minden jatszoterhez kavicsos ut vezet, amin Dani is mar ezerszer elesett, de eddig csak a terden keletkeztek horzsolasok, szep szamban) es felhasitotta a kis allat :( es az egyik kavics eleg melyen bevalyodott a kis allaba szegenykemnek :(( Igy gyorsan szaladtunk az ugyeletre, hogy megnezzek nem kell-e varrni, de  nem kellett, mert  nem hosszanti csikban volt a seb, hanem egy kis luk keletkezett, amit nem lehet osszevarrni. Igy vmi olyasmit ontottek a mar kitisztitott sebbe, ami segit osszehuzni (ragasztani) a boret. Elvileg 10-12 nap alatt szepen begyogyul. Esti kep, kiutan hazaertunk. Edes kis bator hosunk! Ugy sajnaljuk!

Advertisements

4 thoughts on “Apro baleset

  1. Ó, mielőbbi gyógyulást!!!!

    Nálunk is mindennaposak a kék-zöld foltok és horzsolások a lábakon és karokon.
    Egyszer volt egy rémesebb esése Normannak, betonon történt és arcra esett. A szája körüli régió horzsolódott fel, és egy hétig be volt dagadva a felső ajka. :(
    Lelkileg nem lehet eléggé felkészülni ezekre a balesetekre, pedig még az elején vagyunk a fiús harci sebek beszerzésének.

  2. Igen, az ember kulonosen sajnalja oket, amikor az arcukat eri vmi serules…raadasul jovohetre kellett volna az utlevelhez kepet leadni rola, mert egy honap mulva jar le…hmmm

  3. Jaj de édesen néz a hatalmas szemeivel!Kis lyuk nyoma van a Norti fején is,9 hósan lefejelte a fiók sarkát,neki is leragasztották az ügyeleten és úgy néz ki örök emlékként fog díszelegni a homlokán.Szerencsére nem feltűnő.

  4. Szerencsere nem fajt neki, csak amikor a doki lefogta, hogy kitisztitsa a sebet, az esett neki nagyon zokon. Remelem azert elmulik es nem marad heg. Par ev mulva az is lehet Nortinak is eltunik, hiszen nekik meg gyorsabb a sejtmegujjulas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s