Templo de Debod

Naplemente elott, 8korul, es utan, 11 korul,  keszult fotok a Templo de Debodnal. Epp egy ifju par fenykepezkedett ezekben a csodalatos esti fenyekben, amit en egy masik oldalrol kaptam lencsevegre. A varos es a par korvonalai csodaszepen tukrozodtek vissza a viz szinen…

Egyebirant egy nagyon kedves baratnonk szulinapjat mentunk unnepelni a parkba, palmak, aloek, ciprusok kozott, pihe-puha fuvon uldogelve. Sokan unneplik igy, nagy barati tarsasagban, parkban piknikezve, ejszakaba nyuloan, a szabad eg alatt :)) Tegnap este is, rajtunk kivul legalabb masik 10-15 tarsasag piknikezett jokedvuen, belefeledkezven a hosszu nyari ejszakaba. Egyik nagy elonye Madridnak, hogy itt nincsenek szunyogok, es majd 11ig vilagos van! A fenyek pedig gyonyoruek a lemeno nap fenyeiben, a Templo de Debodnal kulonosen. S vegre meg tudtuk varni a teljes sotetseget is, amikor ejszakai megvilagitasban fotozhattam le az egyiptomi templomot.

Advertisements

6 thoughts on “Templo de Debod

  1. Rita, ez az egyik altalunk legsurubben latogatott park, piknik hely :)) bar teljes sotedes utan eddig meg sosem maradtunk, es mar nagyon vartam, hogy lefotozhassam, mert szerintem rendkivul impressziv ez az egyiptomi templom ejszakai kivilagitasban.

  2. Nagyon jo otlet ez a kinti szulinapozas. Ezt lehet, hogy kiprobaljuk mi is egyszer… :) Az esti kep pedig valoban nagyon szep, nem mondtam volna meg, hogy kezbol keszult. ;)

  3. Igen, annyira kotetlen igy, mindenki viszi magaval az inni-ennivalot es szabadon unnepelhet, beszelgethet az ember :)) jo akinek nyaron van a szulinapja, januarban ezt nehez lenne kivitelezni ;)
    pusz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s