Csaladi kor

A delutani setat fagyizassal kezdtuk, aminek a vegere Dani sikeresen megmartozott a tolcser vegebol kifolyo csokifagyiban,  feher polojan hatalmas nagy foltok ektelenkedven. Semmi gond,  – gondoltuk – van alatta ‘body’, levesszuk az osszecsokizott polot es folytatjuk a setat szep tisztan ;-) Feloraval kesobb mar a kedvenc dombunk tetejen ugettunk vigan, epp szappanbuborekokat eregetve, az egyik jatszoter fele lejtve, amikor Dani kivette kezembol a buborekosuveget, es hirtelen mozdulattal a feje fole lenditette, aminek eredmenyekeppen az uvegcse egesz tartalma a hajan landolt. Karesz gyors reakcio idot mutatvan, egy zsebkendovel kezdte el torolgetni Dani fejet, amire a szappanos lotty elkezdett vadul habzani, mig nem egy kis bukosisak format nem oltott Dani fejebubjan. Gondoltam, ha ontunk ra egy kis vizet, azzal sikerul lemosnunk ezt a kellemetlen habzo folyadekot es mehetunk is tovabb. Am az egesz egyveleg elkezdett meginkabb habzani, igy egeszen ugy nezett mar ki a dolog, mintha rogtonzott utcai hajmosast bonyolitanank epp csaladilag :D Itt jott ujra kepbe a mar ‘nyugdijazott csokifagyis polo’, amivel vegul sikerult megfekezni a habzast es veget vetni a csaladi utcai vigjateknak, ami alatt Karesszal mi a labunkon alig tudtunk allva maradni, annyira razkodtunk a nevetestol vegig :D Sajnos kep nem keszult sem a tiszta csokifagyis, sem a habzo haju/feju gyermekrol, de nem kell hozza tul elenk fantazia, hogy ezt mas is elkepzelje lelki szemeivel ;)

6 thoughts on “Csaladi kor

  1. Es akkor meg latnotok kellett volna, amikor szombaton meg a soderos-homokba esett bele arccal szegenykem, amit nagy fiusan toleralt ugyan, hang nelkul, csak epp mindenhonnan jottek belole a kis kavicsok, a szaja, fule, nyaka, ruhaja…a Retiro egyik kutjanal mostuk ki belole, igy mint egy azott kis vereb mentunk vele tovabb. tortennek hasonlok majd minden nap :D

  2. Haha, azert dragam, mert kint voltunk a zoldben, a kozelben, nem vittem gepet, es szabad kezunk sem lett volna es szegyen, nem szegyen, abban a pillanatban eszembe sem jutott a fenykepezes, mint opcio :DDD Legkozelebb resen leszek ;) jon meg hasonlo eset attol tartok ;) Gondolom Laranal sem fogytatok meg ki a mokas helyzetekbol ;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s