Foci szunet

Amikor Karesz tegnap mondta, hogy a ceguknel ki van irva a ‘becsekkolo’ felett, hogy a spanyol meccsek alatt barki eltavozhat mindenfele engedely nelkul, akkor csak mosolyogni tud az ember :) Ez is Spanyolorszag, ez is nagyon jellemzo lepes, bar van egy olyan sejtesem, hogy mas orszagokban is megtalalhato a Foci VB alatt ez a fajta hozzaallas ;-)

Ezen a hazon csak harom ablakbol log ki zaszlo, de van ahol ennel sokkal tobb ;)

Advertisements

5 thoughts on “Foci szunet

  1. Tegnap este akadt ki egy ide expatriált lengyel ismerősöm, egy HR vezető, hogy kettőkor az összes dán lelépett focit nézni :-)) Számára ez elképzelhetetlen :-))

  2. haha :))) De ezekszerint a danoktol sem all tavol, hogy lazan lelepjenek meccset nezni munka ido alatt. ugy nez a ki a lengyelek ‘munka-centrikusabbak’, pedig szerintem nem csak arrol kell szoljon az elet, es bizonyos helyzetekben tudni kell engedni ;-) akkor sokkal inkabb win-win helyzetet teremtenek, es jobb kedvvel mennek az emberek dolgozni is ;)

    Sticci, lehet otthon is lelepnek szo nelkul meccset nezni, csak kozben nem tud rola a vezetoseg ;) Egyebkent itt az ablakokbol is a spanyol zaszlok lognak mindenutt ;) majd teszek be egy kepet, ami a szemben levo haznal keszult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s