Bridges over the Rio Manzanares

Puente de la Reina Victoria

Puente de Segovia

Puente de Toledo

Nehany gyalog-hid a folyo felett

Egyelore ennyit tudtam lefotozni a hetvegen, de majd meg kiegeszitem a tobbi ‘nevesebb’ hiddal idovel. Tovabbi kepek a Manzanares project eddigi eredmenyeirol ITT.

6 thoughts on “Bridges over the Rio Manzanares

  1. Koszi Timi, lesz meg folytatasa a temaknak :)
    Ami a fotozast illeti, ha mar olyan szinten lesz a spanyolom, hogy el tudjak menni egy rendes fotos suliba, akkor hidd el, erdekelni fog ;-) First thing first ;-)
    Nagyon bejon a kaves fotod, igazan stilusos :))) Olvastam a mercer listak kozott, hogy iden Koppenhaga megelozte meg Oslot is dragasagban expatek szamara. Hany euro egy atlagos helyen ”egy coffee in Copenhagen”? ;-) Finomak? Hosszan szeretik a kavet a danok, vagy erosen, mint itt delen?

    • Igen…elég drága. 4 és 8 euro között van egy cappuccino, ha valami extrábbat kérsz, akkor afelett, és ez most a beülős helyekre érvényes. A 4-et bárhol elkérik, 8-at egyszer sikerült fizetnem az egyik frekventált belvárosi helyen. A kávé finom, viszont a kiszolgálás érdekes módon nem erősségük a dánoknak. A 8 eurós helyen is te mész a pulthoz, és fizetsz, esetleg segítenek kihozni. Errefelé más ennek a kultúrája, nincs az a szorosan vett “vendéglátás”. Olyan, mintha ez itt kicsit degradálna nekik, és nem lenne elvárható egy másik emberi lénytől a “kiszolgálás”.

  2. Pingback: Madridi meglepetések építészeknek « Living here and there

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s