Kozepkor

Irtam mar rola, de azert ezt most megegyszer megerositem, mert semmi valtozas eteren. Az ittenieknek lila goze, de meg elkepzelese sincs mit jelenet a jol mukodo internet fogalma. Allando problemank, hogy elmegy es nem mukodik felnapig, hogy a router par honap alatt tonkremegy, es hogy a customer service pedig finoman fogalmazva sem mukodokepes. Es elvileg a Telefonica adja a legjobb sozlgaltatast…bele sem merek gondolni a tobbi milyen lehet. Nekik koszonhetoen azonban a spanyolom hatarozottan javul, mert lassan megtanulok amolyan spanyolosan ugyet intezni, mint ok (”hangosan artikulalva”), habar egyelore semmi keletje nincs, mert ma reggel sem sikerult belatasra birnom a holgyet, hogy az, hogy az elmult ket hetben neha van internet, neha nincs, hogy ki be kapolcsolgatjuka a router-t hatha ujraindul, vagy oket hivogatjuk eredmeny nelkul, az nem szolgalatatas! plane nem ennyi penzert es 1 Megas (ami egy vicc) internetert!!!

-Most eppen mukodik a netunk? – kerdezi.

-Igen, de feloraval ezelottig nem volt 12 oran keresztul es mar tobbszor telefonaltunk is a problema miatt, de csak atmenetileg orvosoltak, mert ujra es ujra elmegy a net?!-mondom en.

-Akkor o ezzel most nem tud mit kezdeni, mert ha kikuldene egy technikust, es a netunk epp mukodne, akkor az nekunk 50Euronkba kerulne. Ugy hogy oruljunk, hogy epp van  internetunk es koszoni, hogy hivtam #@%$^& Vajon hol hagytak a ”common-sense-t” vagy az a bajuk, hogy epp pentek van?

Erzem en, hogy sokaig fogom meg hianyolni a koreai allapotokat …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s